Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Grill & utekjøkken

Utekjøkken

32 stk produkter
Viser 24 av 32 produkter
12

Under sommeren vil vi være ute så mye som mulig, spesielt under varme sommerkvelder. Da er det perfekt å ha et utekjøkken der du kan nyte av sommeren hele dagen og utpå kvelden. Hos oss på Chilli kan du velge mellom forskjellige utekjøkken av høy kvalitet, billig. Velkommen til å utforske vårt brede sortiment av utekjøkken og tilbehør!

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvordan vet jeg hvilket utekjøkken som passer?

    Hvilket utekjøkken du skal velge kommer an på hvor stor hage du har og hvor du hadde tenkt å plassere det. Når du vet plass og hvor du vil ha det kan du enkelt velge mellom våre utekjøkken i forskjellige størrelser, på denne måten finner du et som er perfekt for deg og hagen din.
  • Er det vanskelig å installere et utekjøkken?

    Nei, det er enkelt. Til alle Chillis utendørskjøkken følger det med en beskrivelse på hvordan du skal montere kjøkkenet. Det er oftest veldig enkelt å dra vann til utekjøkkenet sitt og plasserer du kjøkkenet nære et uttak er mulighetene til inspirerende matlagning mange.
  • Trenger jeg tilbehør til mitt utendørskjøkken?

    Det er alltid til fordel å ha et utekjøkken med alle funksjoner. En grill er en selvklarhet, men det er også bra med en vask, arbeidsbenk og et fint serveringsbrett. Da kan du med familie og venner nyte et herlig måltid sammen.