Hopp over overskriften og gå videre.

Wow - 400 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE400

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 5 000 kr. 

Grill & utekjøkken

Kullgrill

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter

Det er få ting som slår å grille mat utendørs på en varm sommerkveld. En kullgrill gir en autentisk smaksopplevelse og er enkel å bruke, samtidig som den skaper en koselig stemning på grillfesten. Uansett om du er en erfaren grillmester eller nybegynner, finner du en kullgrill som passer dine behov og budsjett hos Chilli. Utforsk vårt utvalg av kullgriller og finn din perfekte partner for sommerens grillinger!

Grill i sommer med en kullgrill fra Chilli

Hva er fordelen med en kullgrill over en gassgrill?

En kullgrill gir en autentisk smak og gir maten en unik grillkaraktér som ikke kan oppnås med en gassgrill. Kullgriller er også mer bærbare og kan brukes på steder der gassgriller ikke er praktiske, for eksempel på campingturer eller på stranden. I tillegg er kullgriller ofte billigere å kjøpe og vedlikeholde, da de ikke trenger en gassbeholder eller dyre reservedeler.

Hvordan rengjør jeg min kullgrill etter bruk?

For å rengjøre din kullgrill etter bruk, børst av risten med en stålbørste mens den fortsatt er varm. Fjern deretter asken og rengjør innsiden med en fuktig klut. Du kan også bruke en grillrengjøringsspray for å gjøre prosessen enklere.

Hvordan tenner jeg en kullgrill på best mulig måte?

For å tenne en kullgrill på best mulig måte, begynn med å plassere kull i en haug i midten av grillen og hell tennvæske på kullet. La tennvæsken bli absorbert i kullet i noen minutter og tenn deretter kullet med en fyrstikk eller en flamme. Når kullgrillen er tent, vent til kullet er dekket med et lag av aske før du legger maten på grillen for beste resultat. Unngå å bruke for mye tennvæske og følg alltid produsentens instruksjoner for sikker bruk av din kullgrill.