Hopp over overskriften og gå videre.
Bord

Avlastningsbord

2739 stk produkter
Viser 24 av 2739 produkter
1
...
115

Populære filtreringer

Chilli tilbyr kvalitetsrike og praktiske avlastningsbord til en rimelig pris som kan hjelpe deg med å skape en enhetlig og innbydende innredning i hjemmet ditt. Velg mellom store eller små avlastningsbord, runde eller rektangulære, i ulike materialer og farger for å matche din personlige innredningsstil. Hos Chilli tilbyr vi også smarte designløsninger som flyttbare avlastningsbord med hjul eller konsollbord med åpen eller skjult oppbevaring i form av skuffer og hyller. Utforsk Chillis utvalg av sidebord, og vi er sikre på at du vil finne noe du vil like!

Fint og praktisk med avlastningsbord

Hva er et avlastningsbord?

Et avlastningsbord er et praktisk møbel som brukes til å skape ekstra oppbevaringsplass eller avlastningsflate. Sidebordet kan plasseres i gangen, stuen eller soverommet, og finnes i ulike modeller og utførelser som hjelper deg med å innrede praktisk uten å gå på kompromiss med det estetiske helhetsinntrykket.

Hvilke materialer kan jeg velge på et avlastningsbord fra Chilli?

Hos Chilli kan du finne avlastningsbord i mange ulike materialer, inkludert tre, metall, stål, betong, glass og marmor. Valget av materiale avhenger av din personlige smak, livsstil og behov.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på mitt avlastningsbord?

Du bør velge størrelsen på avlastningsbordet basert på rommets størrelse og ditt behov for plass. Et mindre avlastningsbord kan fungere bra i en liten gang eller et lite soverom, mens et større avlastningsbord kan passe bedre i en større gang eller stue. Hos Chilli finner du avlastningsbord i ulike størrelser for å passe akkurat dine behov.

Hva er fordelene med et avlastningsbord i gangen?

Et avlastningsbord i gangen kan skape ekstra oppbevaringsplass og hjelpe deg med å holde orden. Det kan også gi hjemmet ditt et innbydende utseende ved å skape en plass for dekorasjoner som blomster og lys.

Hvordan tar jeg best vare på mitt avlastningsbord?

For å ta best vare på avlastningsbordet ditt, bør du unngå å plassere tunge gjenstander på det og rengjøre det regelmessig med en myk, fuktig klut. Hvis bordet er laget av tre, kan du bruke treolje eller polish for å holde det i god stand.