categoryTopBlock
Bord

Avlastningsbord

3 398stk produkter
Kampanje

Alle hjem trenger avlastningsflater! Hos Chilli kjøper du kvalitative entrébord og avlastningsbord billig og enkelt online. Kanskje du leter etter et smalt avlastningsbord med et enkelt formspråk, eller et trendy og luksuriøst avlastningsbord i messing? Her finnes noe for alle, uansett smak, stil og behov. Vi leverer møblene med lave fraktkostnader og tilbyr 14 dagers angrerett. Har du noe spørsmål eller tanker rundt våre produkter eller ditt kjøp er du velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike og imøtekommende kundeservice. 

 

Fint og praktisk med avlastningsbord

Hos oss finner du både store og små avlastningsbord i forskjellige modeller og utførelser som hjelper deg å innrede praktisk, uten å kompromisse med den etiske helheten. Her finner du smarte designløsninger som for eksempel et flyttbart avlastningsbord med hjul, eller konsollbord med både åpen og skjult oppbevaring i form av skuffer og hyller. Med gjennomtenkte farger og materialvalg kan du skape akkurat den stemningen og atmosfären som du ønsker. Det er en velkjent sannhet at lyse farger kan få et rom til å kjennes mer åpent og luftig. Derfor kan det både være fint og smart å innrede med et avlastningsbord i en hvit farger. Vil du samtidig skape en eksklusiv atmosfære med luksuriøst uttrykk er et avlastningsbord i hvit marmor er perfekt valg. Akkurat som hvitt har et avlastningsbord i glass en forstørrende effekt. Materialets transparente egenskaper gjør at det smelter inn i sine omgivelser og derfor oppleves det ikke som at det tar opp for mye plass.

Å innrede enhetlig er fint, men det trenger ikke nødvendigvis bety at man skaper en fin helhet. Å mikse og matche forskjellige materialer og farger er en bra metode for å skape et levende og hjemmekoselig hjem. Har du lyse vegger blir det mer effektfullt å bryte av med et svart avlastningsbord, og omvendt. Vi tilbyr avlastningsbord i hvitlakkert eller sortlakkert tre, men også avlastningsbord med metall- eller stålramme og topplate i betong for et rustikt og stilrent uttrykk. Hos oss kan du kjøpe billige avlastningsbord og entrebord til det klassiske og stilrene hjemmet, som til det trendy, landlige eller retroinpsirerte. Kanskje du leter etter et ekstra lite entrebord, eller et rundt avlastningsbord? Da anbefaler vi vårt utvalg av sidebord.

 

Skap en innbydende entre med et vakkert entrebord

Gangen er det første som møter oss, det er her det første inntrykket av hjemmet ditt skapes. Med et avlastningsbord finnes det plass til friske snittblomster, en stemningsfull lyslykt eller en lampe som sprer og skinner den hjemmekoselige følelsen. Velger du et avlastningsbord med skuffer kan du dessuten holde det i orden, rydding og gjemme unna saker som du ikke ønsker skal ligge fremme. For deg som vil gi din entre et eksklusivt og luksuriøst uttrykk tilbyr vi entrebord i marmor. Uansett om du er ute etter et lite entrebord med stilrent og enkelt formspråk, eller trenger et med god avlastningsplass og oppbevaringsmuligheter, så finner du det hos oss.  Leter du etter et avlastningsbord til en smal og avlang gang? Ikke noe problem, det løser du enkelt med et smalt entrebord, noe som du også så klart finner i vårt brede utvalg. 

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Oppbevaringstype
Varemerke
Veggmontert
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Belysning
Plassering
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje