categoryTopBlock
Bord

Konsollbord eik

38stk produkter
Kampanje
  • Eik

Utforsk vårt utvalg av konsollbord i eik hos Chilli! Våre småbord i eik er perfekte for å gi hjemmet ditt en varm og naturlig atmosfære. Med en kombinasjon av stil og holdbarhet tilbyr vi avlastningsbord i ulike størrelser og former, fra klassiske til moderne design. Skap ekstra plass til oppbevaring og dekorasjon med våre avlastningsbord i eik. Med deres tidløse sjarm blir de et perfekt tillegg til hjemmet ditt. Bestill ditt favoritteksemplar fra Chilli i dag!

Vanlige spørsmål om våre konsollbord eik

Kan jeg bruke avlastningsbordet i eik som et nattbord ved siden av sengen?

Absolutt! Våre avlastningsbord i eik er fleksible og kan brukes som nattbord ved siden av sengen for å skape ekstra oppbevaring og en naturlig touch på soverommet.

Finnes det forskjellige farger eller overflatebehandlinger å velge mellom for konsollbord eik?

Vi tilbyr avlastningsbord i eik med ulike overflatebehandlinger, inkludert naturlig, lakkert eller oljet eik. Du kan velge den finishen som passer din interiørstil best.

Hva er fordelen med et avlastningsbord i eik?

En av fordelene med et avlastningsbord i eik er dens naturlige skjønnhet og varme utseende. Eik er en solid tresort kjent for sin holdbarhet og lange levetid. Avlastningsbord i eik har en solid konstruksjon som tåler daglig slitasje og beholder sin estetiske appell over lang tid. Eik er også allsidig og passer godt inn i ulike interiørstiler, fra klassisk til moderne. Med et avlastningsbord i eik får du ikke bare en praktisk overflate for oppbevaring og utstilling, men også et tidløst møbel som kan løfte hele rommet med sin naturlige sjarm.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materialvalg (1)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje