Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Avlastningsbord & sidobord

Settbord

162 stk produkter
Viser 24 av 162 produkter
1
...
7

Populære filtreringer

Settbord er et fantastisk fint og praktisk bord med et gjennomtenkt design som gjør det aktuelt til mange forskjellige bruksområder. Vi har samlet et bredt og variert utvalg sånn at du kan finne et settbord som passer akkurat deg og ditt hjem. Velg mellom settbord i forskjellige størrelser, modeller, materialer og farger. Våre filterfunksjoner gjør det lettere å finne et settbord som passer akkurat din smak og stil. Vil tilbyr alltid levering til hjemmet. Velkommen, å utforsk vårt sortiment av billige settbord og finn det som passer deg best!

 

La kreativiteten strømme med våre settbord

Et settbord passer like bra som et sofabord, som det er et fint sidebord til lenestolen. Hos oss finner du alt, både store og små settbord. Velg mellom settbord i 2 deler eller settbord i 3 deler. Takket være sitt gjennomtenkte design med fleksible bord i ulike høyder, gjør at et settbord kan hele tiden fornye stuen din. La fantasien og kreativiteten fly fritt, etter behov eller smak og ønske. Settbordet kan brukes sammen eller deles opp og brukes hver for seg. Kanskje du vil bruke det ene settbordet som sofabord, og det andre som sidebord for eksempel? Med et settbord kan du innrede akkurat som du vil, og dessuten forandre og fornye når du vil – daglig om du skulle ønske det!

 

Settbord for alle smaker og behov

Kanskje du vil innrede stilrent og elegant med et settbord i svart eller hvit høyblank? Landlig med et settbord i eik? Eller luksuriøst og elegant med et settbord i hvit marmor? Vi tilbyr settbord som passer de fleste hjem og innredningsstiler. Velg mellom forskjellige materialer og farger. Her finner du alt fra naturskjønne settbord i tremateriale, til stilrene setttbord med bordplate av glass, marmor og betong, og understell i metall, tre eller stål. Innred åpent og luftig med et rundt settbord, eller få god plass på selve bordplaten med et rektangulert settbord. Å velge form er naturligvis et spørsmål om smak og stil, men glem ikke bort å ta stilling til hvilken form som passer best til rommet der settbordet skal stå. Ovale og runde settbord gir et mykt uttrykk, mens rektangulære og kvadratiske settbord har et stilrent og rett formspråk.