Hopp over overskriften og gå videre.
Møbler

Lekre designstoler på Chilli

5377 stk produkter
Viser 24 av 5377 produkter
1
...
225

Populære filtreringer

På Chilli kan du være sikker på å alltid finne stilsikre designmøbler, og kanskje framfor alt designstoler. Dessuten til skikkelige gode priser! Vi har sittemøbler til alle rom, behov, lommebøker og smaker - noe for alle helt enkelt. Våre stoler har mange ulike typer av møbelstoff og du kan alltid kjøpe til ekstra stolovertrekk for å raskt og smidig kunne trekke om en stol eller flere med et nytt stoff. I tillegg til klassiske stoler finner du også krakker, puffer og sittebenker i sortimentet som alle fungerer som perfekte komplement til øvrige bord og stoler eller spisestuemøbler.

Lekre stoler på Chilli!

Dette mangefasetterte møbelet finnes i mengder av ulike utførelser og design, tilpasset til alle mulige behov og praktiske formål. Vi har et gedigent utvalg av stoler for å med sikkerhet kunne tilby akkurat det du leter etter. Nedenfor lister vi opp lenker til våre største underkategorier innen “stoler”.  


Spisestuemøbler og kjøkkenmøbler preges mange ganger av praktiske og lekre stoler som passer til middager og tid for familien. Vil du forvandle spisestuen og legge til ekstra karakter tipser vi om å skaffe et barnebord og stoler i proporsjon til de aller minste i familien. Et mer sjarmerende møblement enn matchende spisegrupper er knapt mulig å finne! Er dere noen ganger mange rundt middagsbordet, kan det være en praktisk løsning å velge en sammenleggbar stol eller kanskje stablingsbare stoler som ved behov kan tas fram og når de ikke lenger er i bruk kan de enkelt bli oppbevart på høyden, og på den måten ta opp mindre plass. Andre populære spisebordsstoler er antikke varianter som ofte bringer med seg en praktfull aura og byr på historier om stolens liv, et møbel som tilfører karakter med andre ord. Hvite stoler eller eikemøbler er nok tross alt det mest vanlige i våre kjøkken og spisestuer, og med sine ofte tidløse utførelser er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Vil du være stilsikker ved alle dagens måltider uten å bli tvunget til å prege innredningen i noen spesiell retning, er antagelig den klassiske modellen noe for deg! 

Pinnestoler - en tidløs klassiker

Dette møbelet er nok innredningsminimalistenes absolutte favoritt, og med sitt potensiale har den begynt å lete seg inn i stadig flere hjem. Alle kan med letthet finne glede i en pinnestol. Det er få møbler som klarer å være originale og klassiske på samme tid, men pinnestolen er et møbel som aldri går av moten. Med sine rene linjer og enkle utførelse fyller den sin funksjon og plass i hjemmets alle rom. På Chilli er våre bestselgere svarte pinnestoler, men vi har også pinnestoler i beige, grå, brun, blå og hvit i sortimentet. Hvilken er din favoritt? 

Stilige barkrakker

Kjøkkentrendenes trend er å integrere en helt egen bar - midt i kjøkkenet. Baren kan brukes som avlastningsflate, frokostplass, minglestasjon eller som navnet så tydelig antyder - en hederlig bar! For at disse bruksområdene skal kunne utnyttes maksimalt blir et ufravikelig krav å fullende med lekre og stilfulle barstoler. Hos oss finner du slike i alle former, farger og prisklasser - alt for at du skal kunne finne akkurat din perfekte barstol.

Vintagekarakter med antikke stoler

Stoffkledte stoler formidler en distinkt følelse av historiens vingeslag. De kjennetegnes av eleganse, luksuriøse materialvalg og utskårne detaljer. Med andre ord et utmerket møbelvalg for å sette tonen for den atmosfæren som skal prege resten av innredningen. En såkalt skinnstol faller inn under samme tema og fører tankene til Chesterfield og Oxford-æraen, som er tidstypiske for den viktorianske innredningen. Våre skinnstoler passer mange ganger like bra til middagen som relaxlenestoler. Forestill deg kombinasjonen med å sitte bekvemt som i en lenestol samtidig som hele familien er samlet og spiser sammen rundt middagsbordet - uslåelig!

Ergonomiske stoler til kontorjobb og gaming

Leter dere etter ny skrivebordsstol til barna? Vi på Chilli vet at våre barn og ungdommer tilbringer mer og mer tid sittende ved sine pc-er. Derfor er det utrolig viktig for oss å kunne tilby ergonomiske stoler tilpasset til barnas vaner. Om sønnen eller datteren spør etter en “gamingstol” finner du den hos oss! For øvrige familiemedlemmer, som nødvendigvis ikke spiller spill, men allikevel tilbringer mye tid ved pc-en, har vi selvfølgelig også mer klassiske og ergonomiske kontorstoler i sortimentet. 

Plei din tro tjener med tekstilrengjøring

En stol får tåle mye under sin levetid. Den kan utsettes av alt fra barnemat til kaffe, til tomatsaus til vin. Dette er et møbel som brukes flittig i hverdagspuslespillet og er derfor ekstra utsatt for eventuelle ulykker. Da er det jo ekstra fint at du enkelt kan kjøpe lekre stolovertrekk og nytt møbelstoff hos oss som hjelper deg med å beskytte din hverdagshelter. Om ulykken allikevel er ute, har vi pakker med tekstilrengjøring som raskt og effektivt hjelper deg att få bort flekker og smuss!

Pst! Leter du kanskje etter plaststoler til utendørsbruk? Ta en titt på våre hagestoler i kategorien under “hagemøbler” for å finne vårt enorme utvalg av hagemøbler!  

Kjøp dine nye stoler online på Chilli.no!

På Chilli.no finner du alltid superlekker, men prisgunstig, innredning av meget god kvalitet. Skal du kjøpe billige møbler online er Chilli med andre ord rett butikk for deg! Husk at du har 14 dagers angrerett slik at både du og vi kan være sikre på at ditt kjøp føles helt rett for deg.