Hopp over overskriften og gå videre.
Barnemøbler

Barnestol

68 stk produkter
Viser 24 av 68 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Så fort barnet ditt kan sitte selv er det moro om barnet får muligheten til å sitte sammen ved spisebordet. Hos Chilli finner du et stort utvalg av barnestoler med forskjellige sittehøyder. Dette for at du skal ha muligheten til å finne en barnestol som passer til barnet ditt. Vi tilbyr også stoler i mange ulike design, sånn at du kan velge en som matcher hjemmet ditt. Velkommen til å utforske vårt store sortiment av barnestoler billig online.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper en barnestol?

    Først og fremst er det viktig å velge en barnestol som er behagelig for barnet ditt. Skal barnet ditt sitte lenge er det bra å velge en stol med fotstøtte. På denne måten blir det lettere for barnet å konsentrere seg, samtidig blir det også enklere for barnet ditt å holde balansen.
  • Hva er de forskjellige typene av barnestoler?

    Hos Chilli finner du et stort utvalg av barnestoler online. Vi tilbyr blant annet en skrivebordsstol for barn, spisestoler for barn, en sakkosekk for barn, et sammenleggbart barnestol og mye mer. Du har også muligheten til å velge om du vil ha en lav, middels eller høy barnestol.
  • Hvor lenge kan barnet mitt ha en barnestol?

    Majoriteten av barnestoler kan du ha til barnet ditt er to til tre år gammelt. Du må da ha valgt en stol der beltet kan fjernes og fotstøtten må løftes og senkes.