categoryTopBlock
Barnestol

Barnelenestol

11stk produkter

Gjennom å kjøpe en barnelenestol gir du barnet ditt sin egne plass. Uansett om det er på barnerommet eller i stuen, kan den lille nyte en bra bok eller filmkosen med familien. Bla blant våre ulike barnelenestoler for å finne en som passer hjemmet ditt. Vi har lenestoler i mange forskjellige modeller, størrelser og farger. Bestill din nye barnelenestol billig fra oss på Chilli.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg velger barnelenestol?

Tenk på å la barnet ditt få være med og bestemme sin nye lenestol. Den trenger å være passende for barnet ditt, da øker du sjansene til å skape et hyggelig barnerom. En lenestol med gyngefunksjon kan passe eldre barn, mens mykere varianter passer den som vil flytte rundt lenestolen sin. Det er også bra å velge en størrelse på modellen som passer inn i rommet til barnet, du vil ikke at lenestolen er for stor.

Kan jeg kjøpe barnelenestol til små barn?

Absolutt! Er det til et veldig lite barn anbefaler vi at du kjøper en lenestol i plysj. De er lave, fargeglade og morsomme noe som gjør det lettere for barnet om hen vil være i lenestolen selv. Våre plysj-modeller kommer i morsomme motiv og kosedyr, velg mellom prinsesse/pris, sjiraff eller bjørn lenestoler.

Hvordan rengjør jeg en barnelenestol?

Du tørker enkelt av lenestolen med en våt svamp eller en klut, la deretter den tørke. Unngå å bruke rengjøringsmiddel, da risikerer du å legge igjen flekker på lenestolen.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Avtagbart stoff
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager