Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Barnestol

Barnelenestol

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Gjennom å kjøpe en barnelenestol gir du barnet ditt sin egne plass. Uansett om det er på barnerommet eller i stuen, kan den lille nyte en bra bok eller filmkosen med familien. Bla blant våre ulike barnelenestoler for å finne en som passer hjemmet ditt. Vi har lenestoler i mange forskjellige modeller, størrelser og farger. Bestill din nye barnelenestol billig fra oss på Chilli.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger barnelenestol?

    Tenk på å la barnet ditt få være med og bestemme sin nye lenestol. Den trenger å være passende for barnet ditt, da øker du sjansene til å skape et hyggelig barnerom. En lenestol med gyngefunksjon kan passe eldre barn, mens mykere varianter passer den som vil flytte rundt lenestolen sin. Det er også bra å velge en størrelse på modellen som passer inn i rommet til barnet, du vil ikke at lenestolen er for stor.
  • Kan jeg kjøpe barnelenestol til små barn?

    Absolutt! Er det til et veldig lite barn anbefaler vi at du kjøper en lenestol i plysj. De er lave, fargeglade og morsomme noe som gjør det lettere for barnet om hen vil være i lenestolen selv. Våre plysj-modeller kommer i morsomme motiv og kosedyr, velg mellom prinsesse/pris, sjiraff eller bjørn lenestoler.
  • Hvordan rengjør jeg en barnelenestol?

    Du tørker enkelt av lenestolen med en våt svamp eller en klut, la deretter den tørke. Unngå å bruke rengjøringsmiddel, da risikerer du å legge igjen flekker på lenestolen.