Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Barnestol

Sittesekk & sittepuff barn

5 stk produkter
Viser 5 av 5 produkter

Saccosekker har blitt et populært og behagelig sittemøbel for både voksne og barn. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av saccosekker og sittepuffer for barn, som er perfekte for å skape en koselig og leken atmosfære på barnerommet, i stuen eller kanskje på verandaen. Med sin myke og formbare design er en sittepose et perfekt sted for barnet ditt å slappe av, lese en bok eller se på TV. Våre saccosekker, sitteposer og sittepuffer for barn finnes i ulike farger og mønstre for å tiltrekke seg alles preferanser og interiørstiler.

Kan saccosekker fra Chilli brukes som ekstra sitteplass på barnerommet?

Ja, en saccosekk for barn eller sittepose for barn er en behagelig og praktisk ekstra sitteplass på barnerommet. Barnet ditt kan leke, lese eller se på TV i sin saccosekk.

Kan saccosekker vaskes?

Ja, de fleste av våre saccosekker har et avtakbart og vaskbart trekk slik at du enkelt kan holde barnets saccosekk frisk. Sjekk produktbeskrivelsen for å se om saccosekken du er interessert i har avtakbart trekk. Har du noen spørsmål eller bekymringer, er du velkommen til å kontakte Chillis kunnskapsrike kundeservice.

Kan jeg kjøpe saccosekk for barn i ulike farger og mønstre hos Chilli?

Ja, vårt utvalg av saccosekker og sittepuffer for barn finnes i ulike farger og mønstre slik at det finnes noe som passer for alle barn.