Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Stoler & lenestoler

Pinnestol

5 stk produkter
Viser 5 av 5 produkter

Pinnestolen er en skikkelig klassiker og en fin innredningsdetalj i hjemmet. Vi på Chilli tilbyr et bredt sortiment av pinnestoler i forskjellige modeller og utførelser som er like fine ved spiseplassen, som de er enkle å innrede med. En klassisk pinnestol passer like perfekt til det rustikke spisebordet, som til det litt mindre bordet. Pinnestolen glinser i sin enkelhet. Stabilt og solid laget, hos oss kjøper du fine pinnestoler billig og enkelt online. Velg ut dine favoritter og få dem levert til hjemmet.

 

Pinnestolen – En elsket klassiker i hjemmet

Pinnestolen er en klassiker som har en spesiell plass i våre hjerter. Kanskje det er takket være dens fine form og enkelhet, eller dens praktiske behagelighet, som gjør den så elsket i de norske hjemmene. Bestående av like deler godt håndverk og funksjonalistisk ingeniørkunst er pinnestolen en tidløs klassiker. I dag finner du pinnestolen i flere ulike utførelser. I vårt sortiment kan du for eksempel velge mellom en pinnestol med høy rygg, eller en pinnestol med armlener for en ekstra høy komfort. Vi tilbyr også pinnestoler med behagelig skråning mellom sete og rygg. Pass på å gjør pinnestolen din ekstra hjemmekoselig med en myk sittepute, og hvorfor ikke satse på en komplett spisegruppe med pinnestoler

 

Gå løs på pinnestoler i ulike farger og stiler

Med våre pinnestoler kan du innrede stilrent, landlig, vintage eller hvorfor ikke gi hjemmet ditt en fargeklatt av energi. Med stor variasjon av pinnestoler i forskjellige utførelser er valgmulighetene nesten uendelige. Miks ulike design og farger for å skape et livlig og kreativt uttrykk, eller følg den skandinaviske trenden og la en gruppe med svarte eller hvite pinnestoler formidle en enhetlighet og stilrenhet. Vi tilbyr de tradisjonelle basefargene som svart, hvitt og grått, men også skikkelig fargeklatter som for eksempel en retroinspirert gul pinnestol. Og sjekk ut våre superlekre pastellfargede pinnestoler, trendy og søte som man nesten vil spise de opp!