Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Stoler & lenestoler

Krakk

605 stk produkter
Viser 24 av 605 produkter
1
...
26

Populære filtreringer

En krakk er en av de mest allsidige og nyttige møblene som finnes. Det finnes krakker i mange ulike design, noe som gjør at du enkelt kan finne en krakk som passer til din øvrige innredning, en krakk som også er av høy kvalitet.

Fine krakker til alle hjem

  • Hvilke bruksområder har ulike krakker?

    Det er greit å ha tenkt på hvor du vil ha krakken din. En liten krakk er lett å flytte rundt på og skaper en midlertidig sitteplass uansett hvor det trengs. Krakken kan også brukes til å stå på og nå opp til hyller, eller til å sette føttene opp for en herlig stund.
  • Hvor skal jeg plassere krakken eller sittepuffen?

    Avhengig av hvor mye plass du har, kan du velge mellom en stor puff eller en liten. For store plasser kan en puff fylle plassen, mens i mindre rom kan en krakk fungere godt som fotstøtte eller avlastningsbord. En krakk fungerer også utmerket å ha ved siden av sengen som nattbord eller i gangen som sitteplass når du tar på deg skoene. En krakk har med andre ord mange bruksområder.
  • Hvilke ulike modeller av krakker tilbyr Chilli?

    Vi har mange forskjellige krakker, fra enkle sittekrakker til solide fotskakker til sofaer, vi tilbyr også krakker med oppbevaring og barnekrakker. Se rundt i vårt sortiment for å finne den krakken som best dekker dine behov. Kanskje det er en høy krakk til kjøkkenet?