Hopp over overskriften og gå videre.
Stoler & lenestoler

Benk

171 stk produkter
Viser 24 av 171 produkter
1
...
8

Populære filtreringer

En benk er en perfekt måte å utnytte plassen på og gi mulighet til at alle kan sitte. Blant vårt utvalg finnes sittebenker i mange forskjellige utførelser, sånn at du enkelt kan finne noe som passer hjemmet ditt. Velkommen til å utforske vårt store utvalg av sittebenker billig online.

  • Hvordan innreder jeg med en sittebenk?

    Fordelene med en sittebenk er mange, de er perfekte for deg som bor litt mindre. De gjør seg bra i gangen eller andre plasser når man kan trenge å sette seg ned en stund. De er også perfekte til å ha rundt spisebordet om du vil ha plass til mange. De fungerer også bra til å ha ved sengen, på badet eller i barnerommet som et ekstra møbel. Med andre ord har sittebenker mange sider og passer bra inn i alle hjem.
  • Hvor dyp burde en sittebenk være?

    Hvor dyp en sittebenk bør være er opp til hver og en, noen liker de smalere og andre vil ha de dypere. Foretrekker du en mindre sittebenk for å spare plass bør den være mellom 50-60 cm. Vil man heller ha en større sittebenk kan alt over 60 cm være et bra alternativ. Hos Chilli finner du sittebenker i mange forskjellige størrelser. Vi har noe som passer alle.
  • Hvilke ulike modeller på sittebenker tilbyr Chilli?

    Du er kanskje på jakt etter en sittebenk med oppbevaring, sittebenk i tre eller en klassisk sittebenk? Uansett hvilken type av sittebenk du leter etter har vi garantert noe som passer deg og dine behov. Bla blant vårt utvalg og bestill hjem den sittebenken du liker best.