Hopp over overskriften og gå videre.
Gangmøbler

Gangbenk

146 stk produkter
Viser 24 av 146 produkter
1
...
7

En gangbenk er den perfekte løsningen for deg som vil skape et innbydende og organisert inngangsparti. Hos oss på Chilli finner du et bredt utvalg av høykvalitets gangbenker som er både funksjonelle og kommer i mange forskjellige stiler. En gangbenk gir deg ikke bare et sted å sitte og ta på deg skoene dine, noen gangbenker har også lagringsmuligheter slik at du kan oppbevare sko, luer og votter og andre småting som ofte dumpes i gangen på en enkel og stilig måte. Velg mellom forskjellige modeller og materialer, fra moderne og minimalistiske til mer klassiske og rustikke. Skap et pent og funksjonelt inngangsparti i hjemmet ditt ved å bestille en gangbenk fra Chilli i dag!

Hva er en gangbenk?

En gangbenk er et møbel som plasseres i gangen eller inngangspartiet for å gi en praktisk og behagelig plass å sitte når du tar av eller på deg sko. Gangbenker finnes i forskjellige størrelser og design, noen er bare til å sitte på eller sette ting på, mens andre har også lagringsplass.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på en gangbenk?

Valget av størrelse på gangbenken avhenger av størrelsen på gangen din og om eller hvor mye oppbevaring du trenger. En mindre gangbenk passer for en mindre gang mens en større gangbenk passer bedre for en større gang. Hvis du har en liten gang kan en gangbenk uten oppbevaring føles mer luftig, men med en mindre gang kan oppbevaring være et problem, og da er det perfekt om din nye gangbenk har oppbevaring. Det er bra å måle gangen din nøye før du velger størrelse på gangbenken.

Kan jeg bruke en gangbenk til andre formål?

Ja, selvfølgelig! En gangbenk kan brukes på flere måter og i andre rom enn gangen. I tillegg til at gangbenken er et praktisk og stilig møbel i gangen, kan den også brukes som ekstra sitteplass eller avlastningsplass i stuen eller soverommet.