Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Stoler & lenestoler

Sakkosekk

5 stk produkter
Viser 5 av 5 produkter

En sakkosekk eller en sittepuff er det optimale for deg som vil ha det kjempekoselig og en sitteplass som er enkel å flytte mellom ulike rom. Sakkosekker og sittepuffer finnes i ulike varianter, med ulike former og farger. De passer like godt på barnerommet som i hverdagsstuen eller på balkongen, og de er like godt likt av både store og små. Med en sakkosekk eller en sittepuff får du et flott sittemøbel som skaper en koselig følelse i rommet.

Hos oss finner du flotte og praktiske sakkosekker/sittepuffer til skikkelig gode priser. Velg den som passer deg og din stil best. Finn en som matcher resten av innredningen, eller velg en som stikker seg ut og skaper en spennende fargeklatt i rommet. Med sakkosekker og sittepuffer har du alltid en koselig og behagelig sitteplass å slenge deg ned i. Når du har valgt å skaffe deg en, kommer du til å lure på hvordan du har klart deg uten.

Oppdag vårt sortiment av sakkosekker og sittepuffer og finn din favoritt!

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvor kan jeg kjøpe sittesekker og sakkosekker?

  Hos Chilli finner du både sakkosekker og sittesekker i en rekke ulike design. Bla gjennom små og store sakkosekker i forskjellige materialer og farger. Du finner alt fra små sittesekker for barn til store sittesekker med plass til to.
 • Hva er en sittesekk?

  Enkelt sagt er en sittesekk en stor sekk du kan sitte i. Den former seg etter kroppen din og gir god støtte til ryggen. Hos Chilli finner du markedets beste sittesekker til gode priser.
 • Hvor lenge holder en sittesekk?

  Levetiden til en sakkosekk er lang, hvis du investerer i å kjøpe en god modell. Hos Chilli tilbyr vi kun høykvalitets sittesekk med stopping som former seg etter kroppen din. Etter mange års bruk kan det imidlertid hende du må fylle på innholdet, men det er enkelt.
 • Kan jeg ha en sakkosekk og sittesekk på barnerommet?

  En morsom og stilig sakkosekk vil være en god oppdatering på barnerommet. Lag et koselig lesehjørne eller et sted for barnet ditt å slappe av. Det er det perfekte møbelet for å skape et avslappet og koselig miljø.
 • Kan jeg ha en sittesekk utendørs?

  Ja, det er ikke noe problem. De er det ultimate møblet å ha på terrassen eller balkongen. De fungerer også utmerket å ha ved bassenget. Det er imidlertid greit å ta dem inn ved regn og rusk, samt å oppbevare dem innendørs om natten.