categoryTopBlock
Alle Bord

Sofabord

2 798stk. sofabord
Cyber Monday

Et sofabord hjelper til med å skape trivsel i stuen. Sofaen føles helt enkelt litt naken og ensom uten et salongbord ved sin side, og dessuten er et stuebord et meget praktisk møbel som du kan legge fjernkontrollen, føttene eller kveldsmaten på. Noen sofabord har også ytterligere oppbevaring eller andre smarte detaljer som gir dem flere bruksområder. Hvilket sofabord som passer deg best, kommer an på hvilke behov du har og hva du vil bruke sofabordet ditt til. Vil du ha et rundt eller firkantet sofabord? Hva med et stuebord i glass eller betong? Eller et elegant salongbord i eik?

Vakre og stilfulle sofabord

Her har vi samlet vårt utvalg av salongbord, med høy kvalitet til gode priser. Her finnes noe for de fleste smaker, uansett hvilken innredningsstil du har eller hvilken følelse du ønsker at møbelet skal formidle. Finn ditt sofabord i eik, sofabord i betong, sofabord i glass, sofabord i hvitt, sofabord med oppbevaring, rundt sofabord, sofabord i teak - ja, om du kan tenke deg det, så kan vi helt sikkert si at det finnes et sofabord som matcher akkurat det! Velg et salongbord som matcher sofaen og resten av innredningen, eller bryt av med et stuebord som taler sitt eget språk og som blir et flott utropstegn som drar blikkene til seg. 

Leter du etter det perfekte stuebordet, finner du flere stilfulle og lekre salongbord med vakre detaljer i glass, tre eller metall. Chilli tilbyr også herlige sofabord med et annerledes og unikt design som på samme tid passer inn i flere innredninger. Vi har bord for den stilbevisste, til sofakosen eller for deg som helt enkelt bare vil ha et vakkert møbel i stuen.

Utforsk vårt sortiment av stuebord og finn det som passer deg, din stil og dine behov best! Når du har funnet ditt drømmebord, bestiller du i fred og ro på nettet og får varene levert hjem til deg!   

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Form
Funksjon
Type
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Cyber Monday