Hopp over overskriften og gå videre.
Bord

Sofabord & salongbord

2032 stk produkter
Viser 24 av 2032 produkter
1
...
85

Populære filtreringer

Et salongbord bidrar til å skape trivsel i stuen. Sofaen føles rett og slett litt naken og ensom uten et salongbord ved siden av seg, og i tillegg er et salongbord selvfølgelig også et svært praktisk møbel hvor du kan legge fjernkontroller, føttene eller kveldsmaten. Her har vi samlet et bredt og variert utvalg av sofabord av høy kvalitet til gode priser. Her finner du noe for enhver smak, uansett hvilken interiørstil du har. Utforsk vårt utvalg av salongbord og finn det som passer deg, din stil og dine behov best!

Vakre og stilfulle sofabord

 • Hvilken type sofabord tilbyr Chilli i sitt utvalg?

  Hvilket salongbord som passer best for deg avhenger av dine behov og hva du ønsker å bruke salongbordet til. Skal det brukes til å servere godteriskåler og drikke til fredagskosen, eller er salongbordet ment å være mer som et vakkert blikkfang i stuen din? Vi vet at ingen hjem er like, verken når det gjelder behov eller plass. Nettopp derfor har vi samlet et variert utvalg av salongbord i ulike modeller og utførelser, noen med smarte detaljer som også gjør dem attraktive for flere bruksområder. Våre salongbord gir deg muligheten til å være kreativ i innredningen din. Her finner du alt fra eksklusive salongbord til stilrene modeller med enkelt formspråk. I vårt utvalg finner du mange salongbord med stilige og gjennomtenkte designløsninger, for eksempel:
  • Salongbord med klaffer
  • Salongbord med oppbevaring
  • Høydejusterbare salongbord
  • Salongbord på hjul
  Vi tilbyr også salongbord med små sittekrakker under bordet som kan tas frem når ekstra sitteplasser trengs - perfekt for deg som bor trangt og trenger å optimalisere plassen din!
 • Hvilken høyde bør jeg velge på salongbordet?

  Når du skal velge høyden på salongbordet ditt, er det viktig at det er komfortabelt for deg, det vil si verken for høyt eller lavt. Ta utgangspunkt i dine behov, hvordan har du tenkt å bruke salongbordet ditt? Lave sofabord som måler 40-50 cm fra gulvet er en vedvarende trend som ser ut til å vare. Hvis du imidlertid ønsker å bruke salongbordet ditt på en mer fleksibel måte, bør du velge et salongbord som er litt høyere. Et lavt salongbord er for eksempel ubrukelig å spise ved, men likevel kan et høyt sofaborde oppleves som forstyrrende hvis du har tenkt å bruke det som en flott plass for dekorative stilleben. Et tips er å basere høyden på sofaen din og velge et salongbord der du får sitte- og bordflate i samme høyde. Hvis du ikke kan bestemme deg for en høyde, kan et settbord i ulike høyder være det perfekte salongbordet for deg! Her får du flere sofabord i forskjellige høyder som kan brukes og plasseres akkurat slik du ønsker.
 • Hvordan velger jeg riktig form på sofaborde?

  Å velge riktig salongbord kan være vanskeligere enn man tror. Faktisk har formen stor betydning for hvordan hele rommet oppleves. For eksempel kan et lavt og avlangt salongbord skape en herlig loungestemning. Et rektangulært sofaborde er like tidløst stilig som det er praktisk. Med plass til det meste er rektangulære salongbord et godt valg for deg som ønsker et romslig sofabord. Hvis du foretrekker stilrene og rette linjer, kan du også velge et firkantet salongbord. Kanskje ønsker du å skape et mykere inntrykk i en stue med ellers rette møbler? Da kan et rundt salongbord være noe for deg! Runde salongbord er også et utmerket valg hvis du ønsker å innrede luftig eller har en mindre stue. På samme måte gir et ovalt salongbord et mykt uttrykk, men som rektangulære salongbord passer formen best til en litt større stue. For en velkomponert og praktisk stue anbefaler vi at du tar hensyn til rommets størrelse når du velger formen på salongbordet ditt. Men akkurat som med det meste annet når det gjelder innredning, skal man gå etter personlig preferanse og smak.
 • Hvilket materiale på salongbord passer meg best?

  Så mange salongbord, så mange valg! Her finner du salongbord i mange ulike materialer. Velg et salongbord som matcher sofaen og resten av innredningen, eller bryt med et salongbord som snakker sitt eget språk og blir et stilig utropstegn som tiltrekker seg oppmerksomheten. Valg av materiale baserer seg på både etiske og praktiske hensyn. Hos oss kan du også velge blant sofabord med understell i tre, metall eller messing. Akkurat som marmor, er messing en populær interiørtrend, og det med god grunn! Salongbord i messing passer til de fleste interiørstiler og er et utmerket valg for den trendbevisste typen. Her finner du rimelige sofabord til det klassiske, trendy, landlige, retro eller vintageinspirerte hjemmet. Med andre ord, hvis du vil kjøpe et salongbord som gir stuen din en skikkelig oppgradering, har du kommet til rett sted! Hvis du leter etter en lampe å henge over salongbordet ditt, finner du vårt brede utvalg av innendørsbelysning her.