Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Sofabord & salongbord

Ovalt sofabord

44 stk produkter
Viser 24 av 44 produkter
12

Populære filtreringer

Utforsk vårt utvalg av ovale sofabord hos Chilli og gi stuen din et preg av eleganse og funksjonalitet! Et ovalt sofabord er designet for å være både vakkert og praktisk. Med sin unike form skaper de en myk og organisk estetikk i rommet. Uansett om du foretrekker en tradisjonell eller moderne interiørstil, vil våre ovale sofabord komplettere sittegruppeområdet ditt på en stilig måte. Med forskjellige materialvalg, farger og utførelser finnes det et ovalt sofabord som passer din personlige smak og rommets behov. Utforsk vårt utvalg i dag og la et ovalt sofabord bli et iøynefallende element i hjemmet ditt!

Hvilken type sofa kan jeg ha et ovalt sofabord til?

Du kan ha et ovalt sofabord til forskjellige typer sofaer. Ovale sofabord passer godt til både tradisjonelle og moderne sofaer og kan skape en elegant og organisk kontrast til rette linjer og hjørner i rommet. Det kan være en fin match til sofaer med myke kurver og avrundede former for å skape en balansert og harmonisk estetikk. Husk å velge et ovalt sofabord som er proporsjonalt til størrelsen på sofaen din og ta hensyn til rommets totale interiørstil for å skape en enhetlig og estetisk tiltalende design.

Finnes det forskjellige størrelser på ovale sofabord fra Chilli?

Ja, hos Chilli tilbyr vi ovale sofabord i forskjellige størrelser for å passe ulike behov og rom. Størrelsene kan variere fra mindre bord som passer perfekt til en mindre sittegruppe eller stue, til større bord som kan fungere som et sentralt fokuspunkt i et romsligere rom. Det er viktig å velge en størrelse som er proporsjonal til sofaen din eller andre møbler og tilgjengelig plass i rommet for å skape en balansert og harmonisk innredning.

Hva er fordelen med et ovalt sofabord?

Fordelen med et ovalt sofabord er at det tar opp mindre plass enn et firkantet sofabord samtidig som det fortsatt gir tilstrekkelig plass til å plassere ting på det. Den ovale formen gjør det også enklere å bevege seg rundt bordet uten å bekymre seg for å støte i et hjørne.