Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Bord

Serveringsvogn & serveringsbord

62 stk produkter
Viser 24 av 62 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Et elegant serveringsbord forenkler hverdagen din. Det er alltid verdsatt med et praktisk møbel som en rullevogn eller en rullebord. Chilli tilbyr flere elegante modeller som passer til både hverdag og fest. Et serveringsbord eller en drinkvogn gjør suksess på festen. For praktisk oppbevaring tilbyr vi mange forskjellige typer skap med hjul. En rullevogn kan være bra å plassere på badet. Der kan du oppbevare for eksempel håndklær og dusjprodukter. Du kan med fordel bruke en stilig og elegant drinkvogn i stedet for et barskap. Et bord eller et skap med hjul fra Chilli har mange bruksområder.

Hva er fordelen med et bord på hjul?

Det er mange fordeler med et rullebord, en serveringsvogn eller en rullevogn. Du kan enkelt flytte møbelet dit du ønsker, hjulene gjør at du smidig kan rulle den. Det blir enklere for deg når du skal rydde og trenger å flytte unna møbler. Noen ganger må mat og drikke flyttes fra ett sted til et annet. Da er det praktisk å bruke et bord eller en vogn med hjul. Du slipper å bære rundt på tunge ting, du bare ruller alt i stedet.

Hva kan jeg bruke et rullebord til?

Hos oss på Chilli finner du mange forskjellige varianter av praktiske rullebord. Vi har for eksempel skap med hyller og skuffer. Der kan du oppbevare det meste som du trenger oppbevaring til. Det kan være klær, pyntegjenstander, kontormateriell, bøker, porselen eller annet. Et rullebord er også praktisk å oppbevare verktøy i.

Hvor kan jeg plassere en serveringsvogn?

Du kan for eksempel plassere en serveringsvogn ved siden av sofaen, lenestolen eller spisebordet. Da har du en praktisk avlastningsplass for mat, drikke, flasker og mer. Du kan la din elegante serveringsvogn fra Chilli stå synlig når den ikke er i bruk. Den blir da et vakkert møbel som smelter inn fint blant annen innredning.