Hopp over overskriften og gå videre.
Bord

Spisebord og kjøkkenbord for hyggelige stunder

1090 stk produkter
Viser 24 av 1090 produkter
1
...
46

Populære filtreringer

Ditt spisebord er et samlingssted og et sted for kvalitetstid for deg selv eller med nære og kjære. Hos Chilli finner du spisebord og kjøkkenbord som hjelper deg med å skape hyggelige måltider, enten du spiser alene eller inviterer venner til middag. Velg blant ulike materialer, farger og stiler, og suppler med matchende eller uensartede spisestoler fra vårt store utvalg. Dekk bordet til frokost, lunsj og middag, samt hyggelige sammenkomster med spill eller mingling. På Chilli finner du spisebord og kjøkkenbord i mange ulike stiler, farger og former. Vi har bord i klassisk, rustikk, vintage, moderne og retro stil, for å nevne noen, og du vil garantert finne noe som passer din smak. Velg om du ønsker et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord. Hvis du leter etter et bord til spisestuen, anbefaler vi deg å ta en titt på våre store spisebord med plass til minst 8 personer. Noen av bordene på Chilli leveres med uttrekkbare plater. Ellers kan du supplere spisebordet ditt med uttrekkbar plate når du venter flere gjester enn vanlig, eller hvis du rett og slett ønsker et større bord.

Spisebord og kjøkkenbord til forskjellige rom

Hvilket bord passer hvor?

Selvfølgelig bør du velge et bord som du synes er fint og som du tror vil passe til resten av interiøret ditt. Tenk over hvilket design på spisebordet som vil komplementere hjemmet ditt best. Bordet trenger ikke nødvendigvis å være i samme stil, men kan gjerne bryte litt og kombineres med stoler som binder det hele sammen. Vi har mange klassiske tre spisebord som eik og teak, som passer godt i de fleste hjem og ikke tar opp for mye oppmerksomhet. Vi har også kjøkkenbord med iøynefallende detaljer og moderne vibber, som passer perfekt for deg som leter etter noe som kan være litt iøynefallende i hjemmet. Noe som har blitt veldig populært de siste årene, er spisebord i betong. Hos Chilli finner du bord med betongtopp som gir et rustikt og sjarmfullt inntrykk. Disse bordene passer fint i moderne innredning. I tillegg til stilen, må du selvfølgelig sørge for at det nye bordet gir deg nok plass til formålet. Et spisebord er generelt sett større enn et kjøkkenbord. I spisestuen er bordet kanskje hovedmøbelet, og det gjør ingenting om det tar opp mesteparten av plassen. Et kjøkkenbord er vanligvis litt mindre i størrelsen, siden det skal stå i et rom der møblene konkurrerer om plassen. Vi har spisebord og kjøkkenbord med plass til 2-8 personer. Velg størrelse basert på hvor mange dere er i husstanden, hvor bordet skal stå, og hvilken funksjon det skal ha.

Hva kan jeg gjøre med et spisebord?

Når du har funnet et bord du liker og valgt stoler som skal stå rundt det, er det på tide å tenke på hva som skal stå på bordet. Når det ikke er dekket til måltid, er det fint å dekorere det med for eksempel brett, lys og blomster. Lag et lite stilleben som pryder bordet når det ikke er i bruk, og som også kan stå der under middagen. Jobb med dekorasjon i ulike nivåer, slik at bordet ikke blir flatt. Et tips når du lager stilleben eller dekorerer spisebordet ditt, er å sørge for å ha et ulikt antall gjenstander, for eksempel 3, 5 eller 7. En enkel og fin kombinasjon på spisebordet er en bukett blomster sammen med 2 lysestaker. Hvis du har et større kjøkkenbord, kan det være veldig stilig å kjøpe flere lysestaker i ulike farger og høyder, noe som skaper dynamikk og liv på bordet. Ta en titt på Chillis utvalg av hjemmeinnredning for inspirasjon.

Hvordan innreder jeg med et spisebord?

I tillegg til bord og stoler finnes det flere ting som kan hjelpe deg med å innramme og innrede spiseplassen din, som tepper og lamper. Hvis du vil ha et teppe som passer under spisebordet ditt, bør du vurdere størrelsen. Sørg for at alle bordbena får plass på teppet, og velg deretter om du ønsker et teppe som er stort nok til at stolene også kan stå på det. Når det gjelder belysning og lamper til spisebordet ditt, er det noen retningslinjer vi kan gi deg. Det har blitt veldig populært å ha flere lamper over spisebordet i det siste, det skaper en flott atmosfære. Hvis du har et bord som er over 190 cm langt, bør du definitivt ha mer enn en lampe over spisebordet. Men alt dette avhenger selvfølgelig av hvilken type lampe du velger, hvor stor den er, og hvor mange lyskilder den har. Det kan være vanskelig å vite hvor høyt en lampe skal henge over kjøkkenbordet. Vi vil anbefale en avstand på mellom 55-60 cm over bordplaten. Dette avhenger litt av takhøyden hjemme hos deg og hvor høye dere er. Vi vil fraråde deg å henge lampen under 50 cm over bordplaten. Prøv deg frem og se hva som føles mest balansert i akkurat ditt rom.

Hvilke typer spisebord har Chilli i sitt utvalg?

På Chilli kan du forvente å finne rimelige spisebord eller kjøkkenbord på nett, uten å kompromisse på stil og kvalitet. Velg blant hundrevis av bord og bestill det som passer din smak og behov.