categoryTopBlock
Bord

Spisebord og kjøkkenbord for hyggelige stunder

1 744stk produkter
SALG

Ditt spisestuebord er en samlingsplass og en plass for kvalitetstid alene eller sammen med nære og kjære. På Chilli finner du spisebord og kjøkkenbord som hjelper deg å skape en hyggelig matstund, enten du spiser alene eller inviterer venner på middag. Velg blant ulike materialer, farger og stiler, og komplettere med matchende eller ulike spisestoler, fra vårt gedigne sortiment. Dekk på til frokost, lunsj og middag samt til trivelige selskaper med spill eller mingel. 

Spisebord og kjøkkenbord til ulike rom

På Chilli finnes det spisebord og kjøkkenbord i en mengde ulike stiler, farger og former. Vi har bord i klassisk, rustikk, vintage, moderne og retro stil, bare for å nevne noen, og du kan garantert finne noe som faller deg i smak. Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord. Leter du etter et bord til spisestuen anbefaler vi deg til å ta en kikk på våre store spisestuebord med plass til minst 8 personer. Ved kjøp av noen bord på Chilli medfølger det ileggsplater. Ellers så kan du komplettere ditt spisebord med ileggsplate til når du venter flere middagsgjester enn vanlig, eller om du helt enkelt vil ha en imponerende bord.

Hvilket bord passer hvor?

Selvfølgelig skal du velge det bordet som du synes er lekkert, og som du tror kommer til å matche din øvrige innredning. Tenk over hvilket design på spisebord som skulle komplettere ditt øvrige hjem best. Bordet behøver ikke nødvendigvis være i samme stil, men kan med fordel bryte av litt og kompletteres med stoler som knyter sammen det hele. Vi har en hel del klassiske spisebord av tre som eik og teak som passer godt i de fleste hjem og som ikke trekker for mye oppmerksomhet til seg. Så har vi kjøkkenbord med iøynefallende detaljer og en mer moderne følelse, disse bordene passer utmerket for deg som leter etter noe som gjerne får stikke litt ut i hjemmet. Noe som har blitt meget populært de seneste årene er spisestuebord av betong. På Chilli kan du finne bord med en topplate av betong som gir et rustikt og sjarmerende inntrykk. Disse bordene passer fint i en moderne innredning.

Utover stilen bør du selvfølgelig passe på at ditt nye bord gir deg god nok plass til det bordet er tenkt til å brukes til. Et spisestuebord er generelt sett større enn et kjøkkenbord. I spisestuen er bordet kanskje hovedmøbelet og det gjør ingenting om det er bordet som tar opp mest plass. Et kjøkkenbord er oftest litt mindre i størrelsen da det skal stå i et rom der møblene konkurrerer om plassen. Vi har spisebord og kjøkkenbord med plass til 2-8 personer, velg størrelse basert på hvor mange dere skal være til bords, hvor bordet skal stå, og hvilken funksjon det skal ha. 

Spisebord inspirasjon

Når du har funnet et bord som du liker og har valgt ut stolene som skal stå rundt, så er det på tide å tenke på hva som skal stå på bordet. Når bordet ikke dekket på er det nemlig fint å dekorere med for eksempel brett, lys og blomster. Skap et lite stilleben som smykker bordet når det ikke brukes og som kan stå der selv under middagen. Jobb med dekorasjon i ulike nivåer slik at bordet ikke blir så flatt. Et tips når du skaper stilleben eller dekorerer ditt spisebord er å passe på å ha ujevnt antall saker, dvs. 3, 5 eller 7. En enkel og uklanderlig kombinasjon på spisebordet er en bukett sammen med 2 stk. lysestaker. Har du et større kjøkkenbord kan det være svært pent å kjøpe flere lysestaker i ulike farger og høyder som skaper dynamikk og liv på bordet. Ta en titt på Chillis utvalg av hjemmeinnredning for inspirasjon. 

Tips og råd

Bortsett fra bord og stoler så finnes det flere saker som hjelper deg å ramme inn og innrede din spiseplass - som tepper og lamper. Om du vil ha et teppe som passer til å ha under ditt spisebord, bør du tenke over hvor stort det skal være. Pass på at alle bordbenene får plass på teppet og velg deretter om du vil ha et teppe som er såpass stort at stolene også står på det. 

Når det gjelder lyssettingen og lamper til ditt spisestuebord så finnes det noen tommelregler som vi kan tipse deg om. På den seneste tiden har det blitt meget populært å ha flere lamper over spisebordet, det blir både lekkert og skaper en herlig atmosfære. Har du et bord på over 190 cm bør du definitivt ha flere enn en lampe over ditt spisebord. Men alt dette er jo selvfølgelig avhengig av hvilken type lampe du velger, hvor stor den er og hvor mange lyskilder den har. 

Det kan være vanskelig å vite hvor høyt over kjøkkenbordet en lampe skal henge.  Vi anbefaler et mål på mellom 55-60 cm over bordplaten. Det er litt avhengig av hvor høyt du har det under taket hjemme og hvor lange dere er. Vi anbefaler deg å ikke henge lampen under 50 cm over bordplaten. Prøv deg fram og se hva som føles mest balansert i akkurat ditt rom. 

Bestill ditt spisebord online på Chilli

På Chilli kan du regne med å kunne finne billige spisebord eller kjøkkenbord online, uten å kompromisse med stil og kvalitet. Velg og vrak blant hundrevis av bord og klikk hjem det som faller deg i smak og som matcher dine behov. Bordet leveres raskt og smidig frem til døren din. Og skulle du ikke være fornøyd har du 14 dagers angrerett!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Belysning
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG