Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Spisebord & kjøkkenbord

Kvadratisk spisebord

38 stk produkter
Viser 24 av 38 produkter
12

Populære filtreringer

Et spisebord inntar en sentral plass i de fleste familiers liv. Rundt et kvadratiskt spisebord kan du samle dine nære og kjære for herlige øyeblikk, god mat og høye og lange diskusjoner om alt og ingenting. Et kvadratiskt spisebord er også et sted hvor du kan jobbe, hjelpe med lekser eller kanskje male. Her på Chilli finner du kvadratiske spisebord i mange ulike materialer og stiler. Et kvadratiskt spisebord er et perfekt samlingssted for deg og dine.

Hvilke fordeler har et kvadratiskt spisebord?

Den store fordelen med å velge et kvadratiskt spisebord er at det finnes i størrelser som tar opp relativt lite plass, men også i større størrelser for store middager. Avhengig av rommet der det kvadratiske bordet skal stå, kan du velge mellom ulike størrelser og materialer. Mange kvadratiske spisebord er fleksible; de kan forlenges med klaffer eller med en ileggsplate.

Hvor mange får plass rundt et kvadratiskt spisebord?

Dette avhenger helt av hvilken størrelse på det kvadratiske spisebordet du velger. Det finnes små kvadratiske spisebord tilpasset for to personer, velger du et større kvadratiskt spisebord vil du naturligvis få plass til flere personer. Velg et kvadratiskt spisebord basert på ditt hjem og dine behov.

Finnes det miljøvennlige kvadratiske spisebord?

Den miljøbevisste ønsker at materialer blir resirkulert i samfunnet. En slik innsats kan du kombinere ved å kjøpe et kvadratiskt spisebord som er laget av resirkulert tre. Av naturlige årsaker blir et slikt bord unikt. Forskjellige trebiter blir satt sammen til en helhet. Et slikt kvadratiskt spisebord vil kunne variere litt i fargetoner og også ha synlige naturlige skjønnhetsfeil.