Hopp over overskriften og gå videre.
Spisebord & kjøkkenbord

Spisebord tre

448 stk produkter
Viser 24 av 448 produkter
1
...
19

Populære filtreringer

Et spisebord i tre er en tidløs klassiker som gir en varm og innbydende følelse til hjemmet ditt. Med stor variasjon i design kan du finne et spisebord i tre som passer din personlige stil og interiør. Trebord er også veldig holdbare og kan vare i generasjoner med riktig pleie og vedlikehold. Et kjøkkenbord i tre er ikke bare et sted å nyte mat, det er et sted der familie og venner samles for å sosialisere og skape minner. Hos Chilli finner du et stort utvalg av spisebord i tre, fra rustikke landlige bord til moderne og elegante designbord.

Hvilket treslag passer best til et spisebord i tre?

Det er mange treslag å velge mellom for et spisebord, og valget avhenger av din personlige stil og behov. Eik og valnøtt er populære valg fordi de er harde og slitesterke treslag som holder i mange år. Bøk og ask er også populære valg på grunn av deres vakre årringer. Gran er et mykere treslag, men gir en rustikk og varm følelse til spisebordet ditt. Furutre er også et vanlig treslag for spisebord på grunn av sin naturlige skjønnhet og holdbarhet. Hvilket treslag som passer best hjemme hos deg, avhenger av din personlige stil og interiør.

Hvilken størrelse skal mitt spisebord i tre ha?

Størrelsen på spisebordet ditt avhenger av dine behov og størrelsen på rommet bordet skal stå i. En generell tommelfingerregel er at du bør ha minst 60 cm avstand mellom hver person ved bordet, slik at alle har tilstrekkelig med plass til å sitte komfortabelt og spise. Et bord på ca 180 cm rommer seks personer, hvis du vil ha plass til 10 personer, anbefaler vi et spisebord i tre på minst 300 cm.

Finnes det ulike stiler av kjøkkenbord i tre?

Ja, det finnes mange ulike stiler på kjøkkenbord i tre å velge mellom hos Chilli. Fra tradisjonelle til moderne, det finnes en stil som passer alle. Rektangulære, runde og ovale bord er alle vanlige alternativer. I tillegg finnes det spisebord i tre med ulike ben og benstiler, som kryssben eller rette ben, som gir variasjon og mye for stilen. Tenk på din personlige stil og interiør når du velger et spisebord i tre.