Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

  Viser 0 av 0 produkter

  Populære filtreringer

  Utforsk vårt sortiment av betongspisebord hos Chilli og skap en moderne og robust følelse i hjemmet ditt! Våre betongspisebord tilbyr en perfekt kombinasjon av stil og holdbarhet. Med sin elegante og industrielle design blir de et imponerende fokuspunkt i spisestuen eller på kjøkkenet ditt. Betongmaterialet gir en stabil og slitesterk overflate som tåler daglig bruk. Uansett om du trenger et spisebord til kjøkkenet eller et større rom, vil våre betongspisebord gi en moderne og robust touch til innredningen din. Utforsk Chillis utvalg av betongspisebord i dag og la betongmaterialets skjønnhet ta plass i hjemmet ditt!

  Kan et betongspisebord stå utendørs?

  Ja, et betongspisebord kan vanligvis stå utendørs. Betong er et holdbart og værbestandig materiale som tåler ulike værforhold. Det er viktig å sjekke produsentens spesifikke anbefalinger for plassering, vedlikehold og stell av betongspisebordet du vurderer å plassere utendørs.

  Trenger et betongspisebord mer plass enn et vanlig spisebord?

  Et betongspisebord krever ikke mer eller mindre plass enn et spisebord i annet materiale med samme dimensjoner. Imidlertid er et betongspisebord ofte veldig tungt, så det er viktig å være sikker på at du plasserer spisebordet der du ønsker det fra begynnelsen av.

  Hvor stort betongspisebord trenger jeg?

  Dette avhenger av hvor mange personer som skal bruke bordet. En generell retningslinje er at hver person trenger omtrent 60 cm av plassen på bordet. Så hvis du ønsker et bord for seks personer, trenger du en overflate på cirka 180 cm x 90 cm. Husk å vurdere størrelsen på rommet der betongspisebordet skal plasseres, slik at det ikke tar for mye plass.