Hopp over overskriften og gå videre.
Bord

Glassbord

315 stk produkter
Viser 24 av 315 produkter
1
...
14

Populære filtreringer

Et glassbord gir hjemmet ditt en følelse av luksus og eleganse. Med dets minimalistiske design passer det perfekt inn i moderne hjem, men kan også være en spennende kontrast i en mer tradisjonell innredning. Med en bordplate i glass får du en overflate som er lett å rengjøre og som sprer lys og romfølelse i rommet. Uansett hvilken form av glassbord du velger, vil det definitivt løfte stilen i hjemmet ditt på en smakfull måte. Hos Chilli finner du alle typer bord i glass som sofabord, spisebord, sidebord, nattbord og mye mer!

Vanlige spørsmål og svar om glassbord

Hvordan rengjør man et glassbord?

For å rengjøre ditt glassbord kan du bruke en myk klut og et mildt rengjøringsmiddel, som for eksempel oppvaskmiddel eller glassrensemiddel. Pass på å ikke bruke skrapende verktøy eller rengjøringsmidler med slipemiddel, da det kan ripe opp overflaten på glasset. Tørk deretter av med en ren klut eller husholdningspapir.

Er glassbord tunge?

Glassbord kan variere i vekt avhengig av størrelse og type glass. Generelt sett er glassbord relativt tunge, men de er også ofte laget av lette materialer som gjør det enklere å flytte dem når det trengs.

Er glassbord holdbare?

Ja, glassbord er svært holdbare og tåler normal bruk. For å unngå riper og skader på bordplaten er det imidlertid viktig å unngå å utsette den for slag eller tunge gjenstander. Ved å ta vare på ditt glassbord på riktig måte, kan det holde i mange år fremover.