Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Bord

Tre bord

3012 stk produkter
Viser 24 av 3012 produkter
1
...
126

Populære filtreringer

Et trebord er et tidløst møbel som passer inn i alle hjem og interiørstiler. Med sin naturlige skjønnhet skaper et trebord en varm og innbydende følelse uansett hvilket rom det står i. Trebord kan ses som den ultimate kombinasjonen av stil og funksjon. De trebordene du finner på Chilli er laget av naturlige materialer som blant annet eik, bjørk og valnøtt som alle tilfører en varm og innbydende følelse til hvert rom. Trebord er også veldig praktiske og holdbare og passer perfekt til alt fra daglige spisebord til arbeidsbord, sidebord eller salongbord. Uansett om du er ute etter en rustikk eller en mer elegant stil, finnes det trebord som passer dine behov og smak. Kjøp ditt trebord hos Chilli i dag og ta inn naturens skjønnhet i ditt hjem!

Hvordan tar man vare på et trebord på best mulig måte?

For å ta vare på ditt trebord på best mulig måte bør du unngå å utsette det for fuktighet, direkte sollys og høye temperaturer. Tørk alltid av eventuelle flekker og søl så raskt som mulig og bruk en myk klut for å rengjøre bordet. Bruk aldri slipende rengjøringsmidler, da det kan ripe overflaten på trebordet. For å beholde skjønnheten og glansen på trebordet, bør du også olje det jevnlig med en treolje.

Hvilket treslag er best for et trebord?

Det finnes mange treslag å velge mellom for et trebord, men eik og valnøtt anses ofte som de mest populære fordi de er harde og slitesterke treslag som holder i mange år. Bøk, ask og furu er også vanlige alternativer og gir en varm og rustikk følelse til bordet. Hvilket treslag som passer best hjemme hos deg avhenger av din personlige stil og innredning.

Hva gjør et trebord unikt?

Et trebord er unikt fordi hvert treslag har sin egen unike farge og årringer. I tillegg er tre et naturlig materiale som eldes på en vakker måte over tid. Tre som materiale i møbler er også fint fordi det enkelt kan kombineres med andre materialer og stiler som skaper en interessant innredning og kan passe forskjellige interiørstiler.