Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Barnemøbler

Barnesofa

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

Vil du kjøpe en egen sofa til barnet ditt? Hos Chilli finner du et stort utvalg av barnesofaer billig online. Bla blant modeller i forskjellige størrelser, farger og utførelser for å finne en som passer hjemmet ditt og barnet ditt.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilken størrelser kan jeg velge på barnesofaen?

    Hos Chilli finner du sofaer til barn i en mengde av ulike størrelser. Vi har barnesofaer som passer små barn, men også sofaer som passer eldre barn. Velg en størrelse som dere kommer til bruk for under en lengre periode. Skulle du har spørsmål om størrelse er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.
  • Hvordan innreder jeg barnesofaer?

    Hvilken barnesofa du skal kjøpe kommer an på hvor du hadde tenkt å plassere den, og ikke minst barnet ditt sin personlige stil. Du vil skape et rom som er innbydende til både lek og hvile. Gjennom å velge en sofa som passer inn med rommets innredning og som er likt av barnet, kan vi garantere at den kommer til å bli brukt. Uansett om barnet ditt skal lese en bok, hvile eller spille tv-spill.
  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger barnesofa?

    La barnet ditt få være med å bestemme sin nye sofa. Da kommer rommet føles mer inspirerende for barnet ditt. Er det en barnesofa til et mindre barnerom er det bra å investere i en mindre modell som tar opp lite plass, barnet ditt trenger å ha plass til lek og moro. En sovesofa til barn er praktisk for eldre barn der venner vil sove over.