Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Sofaer

2 seter sofa

229 stk produkter
Viser 24 av 229 produkter
1
...
10

Populære filtreringer

Det finnes mye som påvirker valget av størrelse på din sofa. Liker du å strekke deg ut? Er dere flere i familien? Foretrekker du å sitte tett og kose? Er hverdagsrommet stort eller lite? Uansett hvilken størrelse du ønsker å ha på din sofa så våger vi å love deg at det finnes en som passer deg hos Chilli. Her finner du 2-, 3- og 4-seter sofaer som passer ulike smaker og behov, fra det aller minste hverdagsrommet som trenger en liten sofa til det litt større som har plass til mer. En 2-seter sofa er et perfekt valg for det litt mindre rommet, mens en 3 seter sofa i stedet gjør seg bra der det finnes mer plass.

Våre sofaer finnes i ulike stiler, former og farger slik at du enkelt skal kunne finne en sofa som passer deg. Er det en liten 2-seter til tenåringsrommet eller gjesterommet du er ute etter, eller søker du en herlig og bekvem 3-seter sofa eller 4-seter sofa til å synke ned i der du kan legge opp føttene på sofabordet og slappe av etter en hektisk dag på jobben? Her finner du det og mye mer.

Finn din favoritt i vårt utvalg av rimelige og komfortable sofaer!

 Velg sofa etter behov og plass! En 2 seters sofa er et perfekt valg til det litt mindre rommet, mens en 3 seters sofa i stedet passer fint der det finnes god plass. En 4-seters sofa er det perfekte valget for hele familien! 

Våre sofaer finnes i ulike stiler, former og farger slik at du enkelt skal kunne finne en sofa som passer deg. Er det en liten 2 seters sofa til tenåringsrommet eller gjesterommet du er ute etter, eller leter du en herlig bekvem 3 seters sofa eller 4 seters sofa å synke ned i der du kan legge føttene opp på sofabordet og slappe av etter en hektisk dag på jobben? Her finner du det og mye mer. 

Finn din favoritt i vårt utvalg av billige og komfortable sofaer! Du vet vel om at du alltid får 12 års garanti på alle våre sofaer? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår. Dessuten har du alltid 14 dagers angrerett. Velkommen til Chilli!