Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Sofaer

Trendy fløyelssofaer

347 stk produkter
Viser 24 av 347 produkter
1
...
15

Populære filtreringer

En sofa setter tonen for hvordan ditt hjem og din innredningsstil blir oppfattet. Hva med en elegant og vakker fløyelssofa? Fløyelsstoff er et sofistikert materialvalg som tar plass og vises i hjemmet. Det er derfor meget passende, synes vi, å bruke dette stoffet på våre vakreste møbler som sofaer og lenestoler og kanskje til og med hele sofagrupper for et imponerende inntrykk. Det er viktig å finne en sofa som får deg til å nyte alle stunder og få ut det meste ut av ditt liv hjemme, utforsk sortimentet for å finne den perfekte, fløyelsmyke sofaen for akkurat deg!

Fløyel på alles lepper

En blå fløyelssofa er nok den sofaen som vært på de fleste innredningsfrelstes lepper den siste tiden. Den er like djerv som sofistikert og tar plass - uansett rom og uavhengig av om den står alene eller i en gruppe. På Chilli finner du fløyelssofaer i mange ulike farger, størrelser, stiler og komposisjoner - alt for at du skal kunne finne den rette for deg. Våre fløyelssofaer leveres i fargerne kongeblå, blå, grå, rosa, brun, beige og svart, og du kan velge mellom alt fra en hel konstellasjon til en fire-, tre- eller toseterssofa. Chilli har dessuten 12 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

Tidløs eleganse
Våre fløyelssofaer kommer i tidløse og klassiske modeller for å kunne forhøye følelsen av kongelig glans og sofistikert eleganse. Storfavorittene er Chesterfield og Howard som begge bringer med seg en spesiell atmosfære som bare må oppleves. En vakker detalj som på mange måter fullender disse sofaene er messingknotter som har blitt dypstiftet i stoffet. Knottene tilfører liv samtidig som mønstrene av dypstiftningen skaper en spennende dynamikk til det allerede originale stoffet. Din innredning forteller historien om deg og ditt liv, formidle din fortelling gjennom denne klassikeren i fløyelstolkning.
 
Rengjøring
Fløyel kan føles som et vanskelig materiale å holde rent, og det krever riktignok litt mer arbeid enn et vanlig møbel, men med rett veiledning og hjelpemiddel synes vi helt klart at litt ekstra møbelpleie er verdt det fantastiske resultatet våre flotte fløyelsmøbler gir. Det som er viktig å tenke på er å holde stoffet tørt og unngå å få det vått. Børst forsiktig rent sofaen med en myk børste for å holde stoffet rent og pent.