Hopp over overskriften og gå videre.
Fløyelssofaer

Grå velour sofa

210 stk produkter
Viser 24 av 210 produkter
1
...
9

Populære filtreringer

Finn din drømmesofa hos Chilli! Utforsk vårt brede utvalg av grå fløyelssofaer og gi stuen din en elegant touch av stil og komfort. Velg blant ulike modeller og størrelser, med detaljer som knapper og nagler, samt ulike benstiler for å skape din personlige stil. Våre sofaer er laget av høykvalitets materialer og tilbyr en perfekt kombinasjon av skjønnhet og komfort. Gi deg selv og dine nærmeste et sted å slappe av og nyte i en grå fløyelssofa fra Chilli. Bestill favoritten din i dag og få den levert direkte til din dør. Skap drømmestuen med Chilli!

Kan jeg bestille stoffprøver før jeg kjøper en grå fløyelssofa?

Absolutt! Vi forstår viktigheten av å føle og se på stoffet før du tar en beslutning. Mange av våre grå fløyelssofaer kan du bestille stoffprøver på. Du ser om muligheten er tilgjengelig ved siden av fargevalget når du skal bestille. Er du usikker på om du kan få stoffprøver på de fargene du er interessert i, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice for å be om stoffprøver for de grå fløyelssofaene du er interessert i.

Er grå fløyelssofaer lette å rengjøre og vedlikeholde?

Ja, en grå fløyelssofa er relativt lett å rengjøre. Du kan bruke en myk børste eller støvsuger for å fjerne løst smuss, og flekker kan ofte fjernes med en mild såpeoppløsning og vann. Vi anbefaler alltid å følge produsentens instruksjoner for pleie og vedlikehold.

Finnes det ulike størrelser på grå fløyelssofaer å velge mellom hos Chilli?

Våre grå fløyelssofaer finnes i ulike størrelser. Du finner alt fra toseters alternativer til større hjørnesofaer for større rom og til og med sovesofaer.

La en grå fløyelssofa fra Chilli bli det perfekte tilskuddet til stuen din. Oppdag vårt utvalg og gi hjemmet ditt den elegante touchen det fortjener!