categoryTopBlock
Sofaer

Howard-sofaer

107stk produkter
Kampanje

Med sitt klassiske utseende passer en Howard-sofa godt inn i mange innredninger. Den er stilren samtidig som den gir en følelse av eleganse og tidløshet. Siden den finnes i flere størrelser og farger gjør det enkelt for deg å finne en Howard-sofa som passer i akkurat ditt hjem. Uansett om du er ute etter en finsofa eller en hverdagssofa så er Howard-sofaen et valg som vil løfte din innredning og gi den det lille ekstra.

Med en Howard-sofa får du både komfort og skjønnhet i luksuriøs forpakning. Du får en sofa som tilpasser seg ulike innredninger samtidig som den taler sitt eget språk og setter sitt eget preg på innredningen. Det er helt enkelt en sofa å trives i, som gir hjemmet en følelse som både er klassisk og moderne. En Howard-sofa er alltid lett å elske.

Oppdag vårt utvalg av Howard-sofaer og finn din favoritt! 

Med en Howard-sofa får du både komfort og skjønnhet i en luksuriøs pakke. Du får en sofa som har egenskapen til å kunne tilpasse seg til ulike innredninger, samtidig som den taler sitt eget språk og setter sitt eget preg på innredningen. Det er helt enkelt en sofa å trives i, som gir hjemmet en følelse som både er klassisk og moderne. En Howard-sofa er alltid lett å elske.

Oppdag vårt utvalg av Howard-sofaer og finn din favoritt! Hos oss har du alltid 14 dages angrerett. Chilli har dessuten 12 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår. Kjøp din sofa online hos Chilli allerede i dag! 

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vaskbar
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje