Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Sofaer

Howard-sofaer

139 stk produkter
Viser 24 av 139 produkter
1
...
6

En Howardsofa er et tidløst møbel som passer perfekt i mange forskjellige interiørstiler. Denne klassiske sofaen kjennetegnes av sine dype knapper, høye rygg og elegante armlener. En Howardsofa er ikke bare et vakkert møbel, den er også veldig behagelig å sitte i. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av Howardsoffer i ulike størrelser, farger og materialer som kan passe din stil og behov.

Hva er en Howardsofa?

En Howardsofa er en klassisk sofa med høy rygg, dype knapper og elegante armlener. Den er tidløs og passer perfekt i mange forskjellige interiørstiler. Det er et behagelig og vakkert møbel som kan gi et luksuriøst utseende til hjemmet ditt.

Hvilke materialer kan jeg velge på en Howardsofa fra Chilli?

En Howardsofa kan lages i mange forskjellige materialer, inkludert skinn, fløyel, bomull, lin og syntetiske stoffer. Valget av materiale avhenger av din personlige smak, livsstil og budsjett.

Hvilken størrelse på Howardsofa bør jeg velge?

Du bør velge en størrelse på Howardsofaen som passer til din hjemmeinnredning og ditt behov for sitteplasser. En mindre sofa passer godt i mindre rom, mens en større sofa kan fungere bra i større rom eller for større selskap.

Hvordan kan jeg best ta vare på min Howardsofa?

For å ta vare på din Howardsofa på best mulig måte, bør du rengjøre den regelmessig ved å støvsuge og tørke den av med en fuktig klut. Plasser den også på et sted der den ikke utsettes for direkte sollys eller fuktighet. Unngå å plassere tunge gjenstander på sofaen og bruk ikke harde børster eller rengjøringsmidler som kan skade stoffet.