Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Sofaer

Velg en stilfull modulsofa fra Chilli for ditt hjem!

256 stk produkter
Viser 24 av 256 produkter
1
...
11

Hos Chilli finner du prisgunstige og lekre modulsofaer som virkelig løfter ditt hjem. Bygg din egen drømmesofa ved å kombinere ulike sofamoduler til en løsning som passer akkurat dine behov. Velg mellom modulsofaer i ulike farger, stilfullt lær og kunstlær. Design din egen modulsofa akkurat som du vil ha den. En modulsofa lar deg fornye, tilpasse og bygge ut din sofa i takt med at ditt hjem vokser og endres over tid.

Hvorfor skal jeg velge en modulsofa?

En modulsofa er like praktisk og fleksibel som den er lekker og trendy. En skikkelig drømmekombo for stuen din. Dessuten sitter du meget bekvemt i alle de nøye utvalgte modulsofaene i vårt sortiment. Ved å velge en modulsofa har du friheten til å kunne endre din sofa etter behov og ønskemål så ofte du vil. En fordel med å velge en modulsofa er også at du sparer penger ved å enkelt fornye din sofa i stedet for å kjøpe en helt ny.    

En modulsofa – flere kombinasjoner

Hvordan skal man da kombinere sin modulsofa? Det finnes en mengde ulike måter å velge på, så vær kreativ og ha det moro når du velger den perfekte sofaløsningen for akkurat deg. Behøver du en større sofa med flere sitteplasser? Med en modulsofa kjøper du enkelt til så mange frittstående moduler som du behøver for å skape rom til flere i sofaen. Har du fundert på å utvide til en sofagruppe med frittstående sofa, lenestol og fotskammel? Med frittstående sofamoduler kan du enkelt dele på en sofa slik at det i stedet blir to separate sofaer. Sammen med en frittstående modul som blir en lekker lenestol og en matchende fotskammel så får du en trendy sofagruppe. Kanskje vil du bytte ut hjørnesofaen med en lekker divansofa? Ved å plassere en matchende fotskammel foran din hjørnemodul blir dette en lekker divansofa. Drømmer du om et herlig loungehjørne i stuen? Dette løser du enkelt ved å kombinere to frittstående sofamoduler med to fotskamler som blir to herlige sjeselonger, og nå har du plutselig et like trendy som bekvemt loungehjørne! Uansett hva du har i tankene for akkurat ditt hjem, så lover vi at du kommer til å finne en perfekt løsning med en modulsofa.  

Chilli har dessuten 12 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.