Hopp over overskriften og gå videre.
Sofaer

Sofa med sjeselong

304 stk produkter
Viser 24 av 304 produkter
1
...
13

Populære filtreringer

En divansofa eller sjeselongsofa kan være den perfekte løsningen for å skape en komfortabel og avslappet atmosfære i hjemmet ditt. Hos Chilli tilbyr vi et bredt utvalg av divansofaer og chaiselongsofaer som passer til alle stiler og behov. Enten du foretrekker moderne og elegante møbler eller en mer tradisjonell og rustikk stil, har vi noe som passer deg. Med våre høykvalitetsmøbler kan du skape en komfortabel og innbydende atmosfære i hjemmet ditt.

Divansofaer i forskjellige utførelser

Hva er en divansofa?

En divansofa er en sofa med en forlengelse på den ene siden som fungerer som en chaiselong. Dette gir ekstra plass til avslapning og gjør det mulig å strekke ut bena for en mer komfortabel sitteposisjon.

Hvilken type divansofa eller chaiselongsofa bør jeg velge?

Det avhenger av dine personlige behov og ønsker. Vi tilbyr divansofaer i forskjellige størrelser, farger og stoffer, slik at du kan finne en som passer til din innredning og stil. Tenk på å velge en sofa som passer din livsstil og hvordan du planlegger å bruke din sofa. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av sofaer med sjeselong i forskjellige størrelser, farger og materialer. Vi har blant annet hjørnesofaer med divan, divansofaer med oppbevaring og divansofaer med uttrekkbar seng.

Kan jeg bestille en divansofa eller sjeselongsofa med en annen farge eller stoff enn det som vises på nettsiden?

Ja, hos Chilli tilbyr vi muligheten til å spesialbestille noen av våre divansofaer eller sjeselongsofaer med et annet stoff eller en annen farge enn det som vises på vår nettside. Kontakt vår kundeservice eller besøk en av våre butikker hvis du har spørsmål eller bekymringer om hvilket stoff du vil ha på din nye divansofa.