categoryTopBlock
Sofaer

Sofa med sjeselong

344stk produkter
SALG

En divansofa er det perfekte valget for deg som setter pris på ekstra plass. Med divansofaer får du flere muligheter til å strekke deg ut, og det finnes alltid en bekvem plass uansett hvordan du vil sitte eller ligge i sofaen. Men kom husk at om divanen ofte blir favorittplassen i sofaen, så er dere flere i familien kan det være en god idé å velge en divansofa med to divaner slik at dere slipper å slåss om den beste sitteplassen. Våre divansofaer finnes i flere ulike stiler, størrelser, former og farger. Finn den divansofaen som passer best for akkurat deg og din stue.

 

Divansofaer i forskjellige utførelser

Divansofaer er perfekt til stunder der man vil koble av og hvile. Divan er en orientalsk inspirerende sofamodell med opprinnelse fra den franske rokokon. En sofa med divan er designet med et armlene på den ene siden og en forlenget sitteseksjon på den andre. Designet inviterer inn den sittende til å legge opp bena i en behagelig liggestilling og gir divansofaen en enestående komfort. Dette gjør det ganske enkelt å forstå hvorfor divansofaen er en så elsket og populær sofamodell. Det finnes også modeller med en “åpen ende” der sofanes hjørne avlsuttes uten armlene, noe som gir den en lengre liggedel. Disse sofaene kalles for U-sofaer eller L-sofaer. Mange nevner også denne modellen som sjeselongsofa ettersom det franske frittstående møbelet sjeselong, ble først ansett som et liggemøble, men sener som et sittemøbel.
 

Innred smart, fint og bekvemt!

Vil du kunne sitte eller ligge veldig behagelig er en divansofa eller u formet sofa et utmerket valg. Dessuten er det en perfekt sofamodell om du ønsker å skape et åpent og luftig inntrykk ettersom den med fordel kan møbleres med divanene eller den åpne enden langs med en veggen. Dette gjør det mulig å utnytte plassen i stuen din optimalt, og skape en åpen og innbydende følelse. Som man samtidig kan bruke sofaen på motsatt vis, det vil si bruke divanene som en grense i rommet med for eksempel en åpen planløsning. Høyre- eller venstrestilt? Hos oss kan du velge mellom ulike divansofaer og u sofaer med sofaens divandel til høyre eller venstre, også vendbare divansofaer der du fritt kan velge om divandelen skal være til venstre eller høyre. Det kan være bra å vite at denne produktbeskrivelsen er ut i fra perspektivet til personene som ser på, noe som betyr at når du står foran sofaen så er det din høyre og venstre som gjelder og tvertom om du sitter i sofaen.
 

Å velge divansofa eller u sofa

Vi tilbyr et gedigent utvalg av divansofaer og u sofaer i forskjellige varianter, størrelser og stiler. Dette gjør at det kan være litt vanskelig å velge en som passer for akkurat deg og ditt hjem, men du kan ta det rolig – Vi hjelper deg å finne den perfekte, billige divansofaen. En bra start er å ta stilling til de faktorene som står under.

Størrelse & Antall sitteplasser 
Hvor mange er dere i familien, og hvilken størrelse har rommet der sofaen skal plasseres? Leter du etter en liten divansofa, eller en stor u sofa med veldig mange sitteplasser? Når du velger divansofa eller u sofa bør du ta stilling til familiens størrelse, og hvilken plass dere har til gode. Det er alltid en bra ide å måle opp og markere overflaten der du har tenkt at sofaen skal plasseres. På denne måten kan du tydelig avgjøre hvor stor plass den kommer til å ta i rommet. 

Behov
Tenk på hvilke behov du har av sofaen din. Er sofaen tenkt til å kun fungere som en samlingsplass for samtaler og heng, eller er du kanskje ute etter en multifunksjonell u sofa som fungerer som en ekstra soveplass ved behov? I vårt sortiment finner du divansofaer i forskjellige størrelser og utførelser. 

Form 
Er du ute etter en innbydende sofa med et åpent avslutt mot høyre eller venstre? Eller leter du kanskje til og med etter en stor dobbeldivansofa? Et tips når du skal velge form på divansofaen din er å basere valget ditt på rommet der den skal stå. Har du et stort rom, øker så klart valgmulighetene. 

Material
Du finner våre divansofaer og u sofaer i mange forskjellige materialer, alt fra stoff til skinn og lær. Når du velger materialer bør du ta stilling til både praktiske og estetiske aspekter. En divansofa i skinn eller lær gir et lekkert inntrykk, og materialet blir også vakrere med årene. Materialet er relativt enkelt å vedlikeholde, og oftest er det bare å tørke av for eksempel søl med en våt klut. For ekstra beskyttelse anbefaler vi at sofaen behandles med lærpleieprodukter. Om du velger noen av våre divansofaer eller u sofaer i stoff kan du regne med å få en slitesterk sofa å stole på i mange år. Vil du ha en følelse av luksus og esklusivitet velger du divansofaen i fløyel. 

Farge 
Hos oss har du mange farger å velge mellom. Nøytrale farger som hvitt, svart og grått er stilrene og passer inn i de fleste innredningsstiler og fargekombinasjoner. Samtidig kan en divansofa i rød bli et herlig fargeklikk like mye i det trendy hjemmet, som de klassiske eller retroinspirerte. Uansett om du er ute etter et skikkelig fargeklikk, eller en nøytral beige divansofa så kan du velge mellom ulike farger og nyanser for å finne akkurat din favorittfarge. Skikkelig mørke og lyse stoffer er stilrene og vakre,men tenkt på at de er litt ekstra følsomme for søl og smuss. For å unngå at fargen blekes ut, bør du også forsøke beskytte dem fra direkte sollys. 


Kjøp billig divansofa online

Når du vil strekke deg ut på en skikkelig skjønn sofa, så er en divansofa noe for deg. Du vet vel om at vi har 12 års garanti på alle sofaer? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår. Dessuten får du 14 dagers angrerett og levering hjem til deg! Å kjøpe en divansofa eller u sofa kan gi stuen din et skikkelig løft, og hvorfor ikke passe på å kjøpe et sofabord til din divansofa? Eller et gulvteppe til å sette ned føttene på? Hos oss finner du alt du trenger for å få en komplett stue med følelse for både stil og komfort. Vi tilbyr også pynteputer, tepper og pledd, belysing og mye mer sånn at du kan forhøye kosefaktoren i stuen din.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG