Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Sofaer

Kjøkkensofaer og pinnesofaer

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

Har ikke vi alle noen gang fantasert om en liten kjøkkensofa som pryder våre drømmekjøkken? På Chilli kan drømmen bli sann da vi har et flott utvalg av sjarmerende kjøkken- og pinnesofaer som du kan slå deg løs blant. Møbelet er ikke bare utrolig vakkert å hvile øyene på, det er også praktisk, og mange ganger uforskammet bekvemt å ta en pause i for en stund. En kjøkken- eller pinnesofa har en størrelse som gjør at den får plass i de aller fleste kjøkken og tilbyr som oftest også smart oppbevaring.

Integrer kjøkkensofaen i din personlige stil

Når vi tenker på kjøkkensofaer føres tankene mot pittoreske franske byer og guddommelige landkjøkken. Samtidig tenker vi på den lekre brytningen som oppstår med en hvit kjøkkensofa i et ellers moderne og minimalistisk miljø. Noe som har blitt en stor innredningstrend er å blande gamle ting med moderne innredning. Hvorfor ikke ta en gammel kjøkkensofa og plasser den i et hjem som preges av nedtonet, litt industriell innredning? Hva du velger å matche ditt nye møbel med er selvfølgelig opp til deg, og med tanke på kjøkkensofaens både praktiske og vakre egenskaper er vi sikre på at det blir full pott uansett hvordan du går tilveie. 

Kjøkkensofa, praktisk og pittoresk

Om ditt kjøkken ikke er alt for stort anbefaler vi at du ser etter en kjøkkensofa med oppbevaring, eller en nett pinnesofa som ikke tar opp så mye plass. Tenker du på å starte med prosjektet “Bygg Kjøkkensofa” og drømmer om en måltilpasset kjøkkensofa i hjemmet? Vi oppmuntrer alltid til kreativitet og synes at prosjekt som dette høres svært spennende ut, men vi vil tro at du kommer langt med en kjøkken- eller pinnesofa fra oss som du deretter kan style etter smak ved en rask titt blant våre tekstiler! Leter du for eksempel etter en pute til kjøkkensofaen, finner du det hos oss sammen med dekorputer og andre tekstiler. Og er det ikke herlig å kunne nyte ditt favorittmøbel med et enkelt knappetrykk? Med tanke på møblenes smidige utforming kan de med letthet fungere som komplement til dine hagemøbler som betyr at du kan nyte din favorittsofa året rundt, hvor du vil og når du vil. 

Kanskje er du ute etter en svart kjøkkensofa, eller en liten kjøkkensofa med oppbevaring? Uansett hva du leter etter tror vi at du finner det hos oss! Chilli har dessuten 12 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.