Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Sofaer

Spisesofa, spisestuesofa & kjøkkensofa

7 stk produkter
Viser 7 av 7 produkter

Har du noen gang fantasert om en koselig spisesofa som pryder ditt drømmekjøkken? Hos Chilli kan denne drømmen bli virkelighet, da vi har et fantastisk utvalg av sjarmerende kjøkken-, spisesofaer og pinnesofaer som du kan velge blant. En spisesofa eller spisestuesofa er ikke bare utrolig vakker å hvile øynene på, men også praktisk og mange ganger uforskammet behagelig å ta en pause i for en stund. Disse møblene har en størrelse som gjør at de passer inn i de aller fleste kjøkken og spisestuer, og tilbyr som oftest også smart oppbevaring. Gå ikke glipp av muligheten til å skape et vakkert og funksjonelt rom med en av våre stilige spisesofaer eller spisestuesofaer!

Integrer spisesofan i din personlige stil

Når vi tenker på spisesofaer føres tankene mot pittoreske franske byer og guddommelige landkjøkken. Samtidig tenker vi på den lekre brytningen som oppstår med en hvit spisestuesofa i et ellers moderne og minimalistisk miljø. Noe som har blitt en stor innredningstrend er å blande gamle ting med moderne innredning. Hvorfor ikke ta en gammel spisesofa og plassere den i et hjem som preges av nedtonet, litt industriell innredning? Hva du velger å matche ditt nye møbel med er selvfølgelig opp til deg, og med tanke på spisesofaens både praktiske og vakre egenskaper er vi sikre på at det blir full pott uansett hvordan du går tilveie.

Spisesofa, praktisk og pittoresk

Om ditt kjøkken ikke er alt for stort anbefaler vi at du ser etter en spisesofa med oppbevaring, eller en nett pinnesofa som ikke tar opp så mye plass. Tenker du på å starte med prosjektet “Bygg Spisesofa” og drømmer om en måltilpasset spisestuesofa i hjemmet? Vi oppmuntrer alltid til kreativitet og synes at prosjekt som dette høres svært spennende ut, men vi vil tro at du kommer langt med en spisesofa eller pinnesofa fra oss som du deretter kan style etter smak ved en rask titt blant våre tekstiler! Leter du for eksempel etter en pute til spisesofaen, finner du det hos oss sammen med dekorputer og andre tekstiler. Og er det ikke herlig å kunne nyte ditt favorittmøbel med et enkelt knappetrykk? Med tanke på møblenes smidige utforming kan de med letthet fungere som komplement til dine hagemøbler som betyr at du kan nyte din favorittsofa året rundt, hvor du vil og når du vil.

Kanskje er du ute etter en svart spisesofa, eller en liten spisestuesofa med oppbevaring? Uansett hva du leter etter tror vi at du finner det hos oss! Chilli har dessuten 12 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.