Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Sofaer

Skinnsofaer & Lærsofaer

129 stk produkter
Viser 24 av 129 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

En vintage sofa i skinn er alltid et vinnende konsept, og satser du på en slik modell, så får du en sofa som aldri blir umoderne. Det er en klassisk stil som passer i de fleste innredninger, og vintage sofaer i skinn er både fine og behagelige. En skinnsofa gir din innredning en følelse som er rustikk samtidig som den er myk, og som er moderne samtidig som den er tidløs, og det er akkurat derfor den passer inn i mange ulike innredningsstiler.

Her har vi samlet vårt sortiment av vintage sofaer i skinn, slik at du enkelt skal kunne finne den sofaen som passer deg best. Velg en sofa som går ton-i-ton med resten av innredningen, eller bryt av med en sofa som skiller seg ut som et utropstegn. Uansett hvilken sofa du velger, så vil du få en sofa som skaper trivsel i ditt hjem.

Oppdag vårt sortiment av vintage sofaer i skinn og finn din favoritt!

Ta godt vare på din skinnsofa med hjelp av rengjøring! Ved å pleie skinnsofaen din og ta godt vare på den, holder du den fin lengre! En skinnsofa holder i mange år, men med rett vedlikehold kan du forlenge livslengden med mange flere! Det er viktig å rengjøre skinnsofaen regelmessig. Hos oss på Chilli kan du få rådgivning og tips på hvordan du best tar vare på skinnsofaen din. Vi har et stort utvalg av produkter for møbelpleie. Skinnsofaer bør ved rengjøring støvsuges forsiktig med en myk børste og deretter tørkes av med en fuktig klut. For at skinnet ikke skal tørke ut, er det viktig å smøre læret, dette gjør du med en lærbalsam spesielt beregnet for skinnmøbler. Chilli er eksperter på møbelpleie, rengjøring og behandling av skinnsofaer, lenestol og andre møbler i lær og kunstlær.

Kunstlær er et materiale som er fremstilt for å etterligne ekte lær så mye som mulig. Sofaer i kunstlær gir mye for pengene da de er svært slitesterke, billige og lette å rengjøre. Hos Chilli finner du sofaer i skinn og kunstlær i svart, hvitt, brunt, beige, rødt mfl. og i en mengde ulike modeller som sofagrupper, sovesofaer, vintage sofaer og hjørnesofaer. Hos Chilli finner du den perfekte skinnsofaen til ditt hjem! Du vet vel om at du alltid har 12 års garanti på alle sofaer hos oss? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår. Dessutom har du alltid 14 dagers angrerett. Velkommen til Chilli!