Hopp over overskriften og gå videre.
Sofaer

Praktiske og lekre sovesofaer

2316 stk produkter
Viser 24 av 2316 produkter
1
...
97

Populære filtreringer

Sofaen er et utrolig viktig møbel i hjemmet, og for deg som liker eller behøver smarte løsninger kan en sovesofa være den perfekte løsningen. På Chilli finnes det et stort utvalg av sovesofaer i en mengde ulike farger, modeller og materialer. Sovesofaen er et praktisk og smart alternativ til en vanlig sofa, da den med en enkel håndvending kan transformeres fra sofa til seng og vice versa. Og en ordentlig god sovesofa ser ut som hvilken sofa som helst. Så egentlig behøver du ikke gjøre noen kompromisser med din sofa om du velger en lekker sovesofa fra Chilli. 

Mange fordeler med en sovesofa

 • Hvordan velger jeg en sovesofa?

  Hos Chilli hittar du en mängd olika golvlampor i olika stilar och utföranden. Det spelar egentligen inte så stor roll vad du har för stil eller intresse – här kommer du att hitta en lampa som passar alldeles utmärkt i ditt hem! Det kan vara allt från snygga lampor med dimmer, till lampor i design som verkligen är iögonfallande. Eller så är det kanske en golvlampa i mässing, i retro stil eller i koppar som lockar? Det spelar helt enkelt ingen roll; här på Chilli hittar du allt du kan tänka dig, så sätt igång och upptäck vårt sortiment! Välj soffa efter vad du tycker är snyggt men tänk också på att se till att soffan är bekväm. kan hjälpa dig att förgylla vardagen och stilla dina behov. Välj en som är bra att sova i, vare sig du själv ska spendera dina nätter där, eller om det är dina övernattningsgäster. Komplettera din soffa med en bäddmadrass för extra skön liggkomfort. Denna kan enkelt och smidigt förvaras i en bäddsoffa med förvaring. Velg sofa etter hva du synes er fint, men tenk også på å skaffe en sofa som kan hjelpe deg med å forgylle hverdagen og stille dine behov. Velg en som er god til å sove i, enten du tilbringer dine netter alene, sammen med noen eller om det er til dine overnattingsgjester. Kompletter din sofa med en overmadrass for ekstra behagelig liggekomfort. Den kan du enkelt og smidig oppbevare i en sovesofa med oppbevaring. Velg sofa etter hva du synes er fint, men tenk også på å skaffe en sofa som kan hjelpe deg med å forgylle hverdagen og stille dine behov. Velg en som er god til å sove i, enten du tilbringer dine netter alene, sammen med noen eller om det er til dine overnattingsgjester. Kompletter din sofa med en overmadrass for ekstra behagelig liggekomfort. Den kan du enkelt og smidig oppbevare i en sovesofa med oppbevaring.
 • Finnes det forskjellige typer sovesofaer?

  På en framåtbäddad bäddsoffa ligger oftast bäddsatsen under sittdynorna och dessa ser mer ut som traditionella soffor utan bädd. De flesta av våra framåtbäddade soffor har en enkel sängstomme så vi rekommenderar att de framförallt används som tillfällig övernattning.  Det finnes ulike typer av sovesofaer, varianter som felles ut fremover eller på langsiden. På en sovesofa som felles ut fremover ligger oftest sengeinnsatsen under seteputene og disse sovesofaene ser mer ut som tradisjonelle sofaer uten seng. De fleste av våre sovesofaer som kan felles fremover har en enkel sengeramme, så vi anbefaler at de framfor alt brukes til tilfeldige overnattinger.  I en sovesofa du feller ut på langs sover du langs med sofaens lengde. I de fleste tilfeller finnes det en ekstra seng som felles ut fra under sofaen. Denne sofaen kan man bruke som en permanent soveplass da den ofte har en fjærmadrass, som tilbyr en høykvalitativ liggekomfort. En sovesofa som felles ut på langs tar generelt sett mindre plass når den er oppredd og felt ut enn en sovesofa som du feller den ut fremover. 
 • Hvordan innrede med en sovesofa?

  En sovesofa kan gjøre hvilket som helst rom komplett. Det finnes noen saker som virkelig kan hjelpe til med å fullende innredningen og få rommet til å føles hjemlig og inviterende. Dekorer med pynteputer og sett litt farge på tilværelsen. Ram inn sofaen eller sofagruppen med et teppe og et sofabord. Og glem ikke å investere i skikkelige deilige sengesett for herlige netter og drømmer. Alt til en hyggelig innredning og detaljer til din sovesofa finner du selvfølgelig på Chilli! Ta en titt på vårt utvalg av innredningsdetaljer.
 • Er det dyrt å kjøpe en sovesofa?

  På Chilli kan du kjøpe billige sovesofaer online, og du kan regne med å få mye kvalitet og stil for pengene. Vi tilbyr rask og sikker levering helt til døren samt muligheten til en senere leveringsuke og bærehjelp dersom du ønsker det. Husk at du har 14 dagers angrerett slik at både du og vi kan være sikre på at ditt kjøp føles helt rett for deg. Chilli har dessuten 12 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.