categoryTopBlock
Sofaer

Praktiske og lekre sovesofaer

956stk produkter
SALG

Sofaen er et utrolig viktig møbel i hjemmet, og for deg som liker eller behøver smarte løsninger kan en sovesofa være den perfekte løsningen. På Chilli finnes det et stort utvalg av sovesofaer i en mengde ulike farger, modeller og materialer. Sovesofaen er et praktisk og smart alternativ til en vanlig sofa, da den med en enkel håndvending kan transformeres fra sofa til seng og vice versa. Og en ordentlig god sovesofa ser ut som hvilken sofa som helst. Så egentlig behøver du ikke gjøre noen kompromisser med din sofa om du velger en lekker sovesofa fra Chilli. 

Mange fordeler med en sovesofa

På Chilli finnes det et stort utvalg av sovesofaer i ulike modeller. Vi har en stor sovesofa med divan, for deg som er ute etter mange sitte- og soveplasser. En divansovesofa eller hjørnesovesofa er kanskje de modellene som vi selger mest av akkurat nå da de er så romslige. For deg som lever litt mer kompakt og kanskje ikke har et eget rom, er det ingen problemer med å sove i en sovesofa hver natt. Våre sovesofaer er designet for at du skal kunne sove meget godt og få en skikkelig kvalitetssøvn og hvile. Å sove i en sovesofa hver natt er altså slettes ingen dårlig løsning! Noen velger til og med en sovesofa i stedet for en seng, bare fordi det er så praktisk og smidig. 

Vi har også sovesofaer for deg som er ute etter en liten sofa til å sette på for eksempel gjesterommet eller i en mindre stue. Blant våre mindre modeller kan du for eksempel finne en klassisk toseter sovesofa som enkelt og smidig kan endres til en komfortabel dobbeltseng. Vi har både moderne og mer klassiske sovesofaer slik at du kan finne den stilen du vil at din sofa skal ha og matche din øvrige innredning med. Leter du for eksempel etter en variant med en moderne look finnes det sovesofa trukket med skinnimitasjon (PU). 

Finesser som gir deg en god løsning

Enten du bor alene, har stor familie og/eller ofte har overnattingsgjester er en sovesofa en superb løsning til ditt rom. Kanskje ble filmkvelden med kompisene litt lengre enn planlagt eller så har du lovet dine barn et pyjamasparty? Har du en sovesofa kan du alltid øke antallet soveplasser der hjemme! Tilby dine gjester førsteklasses søvn.

Har du en mindre bolig eller en annerledes planløsning som krever at du omhyggelig planlegger din innredning så er sovesofaen også et superfint alternativ. Du får ikke bare en sofa og en seng i et og samme møbel, du kan også finne modeller med oppbevaring! Bruk rommet under sofaens seteputer til å gjemme unna saker som du ikke bruker. 

Hvordan velger jeg en sovesofa?

Velg sofa etter hva du synes er fint, men tenk også på å skaffe en sofa som kan hjelpe deg med å forgylle hverdagen og stille dine behov. Velg en som er god til å sove i, enten du tilbringer dine netter alene, sammen med noen eller om det er til dine overnattingsgjester. Kompletter din sofa med en overmadrass for ekstra behagelig liggekomfort. Den kan du enkelt og smidig oppbevare i en sovesofa med oppbevaring.

Du kan alltid stole på at en sovesofa fra Chilli er av høy kvalitet. Det finnes en mengde spesifikasjoner til alle våre sofaer og det du skal se etter for å være sikker på at sofaen er av god kvalitet er Martindale-verdien på tekstilen. Jo høyere verdi, jo mer holdbart er tekstilet. I hjemmemiljøer anbefales det en Martindale-verdi på minst 15 000 og på Chilli finner du bare sofaer som overstiger denne verdien. 

Finnes det forskjellige typer sovesofaer?

Det finnes ulike typer av sovesofaer, varianter som felles ut fremover eller på langsiden. På en sovesofa som felles ut fremover ligger oftest sengeinnsatsen under seteputene og disse sovesofaene ser mer ut som tradisjonelle sofaer uten seng. De fleste av våre sovesofaer som kan felles fremover har en enkel sengeramme, så vi anbefaler at de framfor alt brukes til tilfeldige overnattinger. 

I en sovesofa du feller ut på langs sover du langs med sofaens lengde. I de fleste tilfeller finnes det en ekstra seng som felles ut fra under sofaen. Denne sofaen kan man bruke som en permanent soveplass da den ofte har en fjærmadrass, som tilbyr en høykvalitativ liggekomfort. En sovesofa som felles ut på langs tar generelt sett mindre plass når den er oppredd og felt ut enn en sovesofa som du feller den ut fremover. 

Hvordan innrede med en sovesofa?

En sovesofa kan gjøre hvilket som helst rom komplett. Det finnes noen saker som virkelig kan hjelpe til med å fullende innredningen og få rommet til å føles hjemlig og inviterende. Dekorer med pynteputer og sett litt farge på tilværelsen. Ram inn sofaen eller sofagruppen med et teppe og et sofabord. Og glem ikke å investere i skikkelige deilige sengesett for herlige netter og drømmer. Alt til en hyggelig innredning og detaljer til din sovesofa finner du selvfølgelig på Chilli! Ta en titt på vårt utvalg av innredningsdetaljer.

Er det dyrt å kjøpe en sovesofa?

På Chilli kan du kjøpe billige sovesofaer online, og du kan regne med å få mye kvalitet og stil for pengene. Vi tilbyr rask og sikker levering helt til døren samt muligheten til en senere leveringsuke og bærehjelp dersom du ønsker det. Husk at du har 14 dagers angrerett slik at både du og vi kan være sikre på at ditt kjøp føles helt rett for deg. Chilli har dessuten 12 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG