Hopp over overskriften og gå videre.

Endelig SOMMERSALG - massevis av prispressede møbler!

Kategorier

Sovesofaer

Futon

14 stk produkter
Viser 14 av 14 produkter

En futon er den perfekte løsningen for de som har begrenset plass. Den fungerer både som sofa og seng, noe som gjør den ideell for de som ønsker å innrede smart og pent. deg selv i vårt brede utvalg og bestill futonen som passer best for deg og dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

  • Er futon sofaen en sovesofa?

    Futonmadrasser har vært kjent i 2000 år og kommer fra Japan. De siste årene har madrassen blitt stadig mer populær over hele verden. Det er en allsidig madrass og takket være dens gode helsefordeler passer den alle typer hjem.
  • Kan jeg kjøpe futon sofa?

    I Norge og andre vesteuropeiske land selges det vanligvis en annen type futon som er mer utformet som en sofa. Fordelen med denne sofatypen er at den enkelt kan gjøres om til en seng. Derfor passer den perfekt i de mindre boligene eller på gjesterommet for overnattingsgjester.
  • Hva er fordelene med å velge en futonmadrass?

    Det er mange fordeler ved å velge en futon. Bomullen i futonmadrasser tilpasser seg kroppen din og gir god sovekomfort. Den er også laget av naturmateriale og passer for deg som har ryggproblemer og for deg som er allergisk. Stoffet er også slitesterkt og er perfekt for deg som har barn eller kjæledyr.