categoryTopBlock
Sovesofaer

Futon

38stk produkter
Kampanje

En futon er den perfekte løsningen for de som har begrenset plass. Den fungerer både som sofa og seng, noe som gjør den ideell for de som ønsker å innrede smart og pent. deg selv i vårt brede utvalg og bestill futonen som passer best for deg og dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

Er futon sofaen en sovesofa?

Futonmadrasser har vært kjent i 2000 år og kommer fra Japan. De siste årene har madrassen blitt stadig mer populær over hele verden. Det er en allsidig madrass og takket være dens gode helsefordeler passer den alle typer hjem.

Kan jeg kjøpe futon sofa?

I Norge og andre vesteuropeiske land selges det vanligvis en annen type futon som er mer utformet som en sofa. Fordelen med denne sofatypen er at den enkelt kan gjøres om til en seng. Derfor passer den perfekt i de mindre boligene eller på gjesterommet for overnattingsgjester.

Hva er fordelene med å velge en futonmadrass?

Det er mange fordeler ved å velge en futon. Bomullen i futonmadrasser tilpasser seg kroppen din og gir god sovekomfort. Den er også laget av naturmateriale og passer for deg som har ryggproblemer og for deg som er allergisk. Stoffet er også slitesterkt og er perfekt for deg som har barn eller kjæledyr.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje