Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Sofaer

Kinosofa & reclinersofa

20 stk produkter
Viser 20 av 20 produkter

Det finnes dem som sier at film er best på kino, men da tenker de antagelig ikke på den der lange personen som du alltid får fremfor deg, barnet som sitter bak og gjentakende sparker i stolen din, hun som smatter for høyt når hun spiser popcorn og han som hele tiden prater i mobiltelefonen... Nei, i mange tilfeller er den beste opplevelsen av filmen den du har hjemme, og med en kinosofa kan det ikke bli bedre.

Det som utmerker en kinosofa er at den er fantastisk behagelig. Langt mer behagelig enn stolene på kinoen! Noen kinosofaer kan også ha spesielle egenskaper, som for eksempel koppeholdere eller mulighet til å lade mobilen. Oppdag vårt sortiment av kinosofaer og finn den som passer deg best. Lag et helt kinorom der sofaen gjør hele forskjellen, eller skaff en kinosofa til dagligstuen bare for at den er så god å sitte i.

Finn din favoritt blant våre kinosofaer!

Det som utmerker en kinosofa er at den er fantastisk bekvem. Langt mer bekvem enn stolene på kinoen! Visse kinosofaer kan også ha spesielle egenskaper, som for eksempel koppholder eller mulighet til å lade mobilen. Oppdag vårt sortiment av kinosofaer og finn den som passer deg best. Skap et helt kinorom der sofaen gjør hele forskjellen, eller skaff en kinosofa til stuen bare for at den er så utrolig god å sitte i.

Finn din favoritt blant våre kinosofaer. Hos oss har du alltid 14 dagers angrerett og 12 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.  Velkommen til Chilli!