Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Sofaer

Finn den perfekte dagsengen til ditt hjem hos Chilli

71 stk produkter
Viser 24 av 71 produkter
1
...
3

Dagsengen er et klassisk møbel som alltid lykkes å holde seg relevant og ettertraktet. Kanskje er det dagsengens allsidige tilpasningsmuligheter som ligger til grunn for attraksjonen. Historisk sett fungerte dagsengen som en avlastningsflate for kroppen, ikke helt ulikt en divan med åpne ender. Dagens moderne tolkninger tar ofte inspirasjon fra det klassiske formspråket, men vever inn alternative materialvalg for å skape ytterligere kombinasjonsmuligheter hos et allerede mangefasettert møbel. En dagseng er en stilig, pent og fremfor alt et møbel med mange bruksområder til alle hjem, uansett hvor mye eller lite plass du har.  

Dagsengen – der hverdagsluksus møter avslapping!

Nyt livet med en stilfull daybed! Sjarmen med en dagseng, bortsett fra utseendet, er allsidigheten. La oss si at du har gjester på middag – dagsengen blir en herlig bonussofa. Om noen av gjestene dine blir lenge, og vil overnatte – så blir din dagseng en smidig gjesteseng. Dagsengen er et møbel som kommer til sin rett helt avhengig av dine behov og din innredningsvisjon. Hos oss på Chilli finner du alt fra det klassisk vakre til det toppmoderne minimalistiske. Alt for at du skal kunne finne en egen favoritt som du kan forgylle hjemmet ditt med.
 

Ta deg tid til å nyte din dagseng

Det klassiske, og kanskje det beste bruksområdet for en dagseng, er tross alt avslapping. Skaff deg noen flotte puter, og les den der boken du hadde tenkt å ta deg gjennom. Legg deg nedpå og slapp av etter en stressende dag, eller sett på en pod og nyt noe varmt å drikke. Om du skulle trenge en dagseng som fyller enda flere funksjoner, så har vi også varianter som tilbyr ekstra oppbevaringsmuligheter. En dagseng med oppbevaring er perfekt til å maksimere kontoret/hobbyrommet eller hvorfor ikke gjesterommet. 
 

Virkeliggjør dine innredningsdrømmer hos Chilli

Om du har en idé eller en tanke, så har vi på Chilli alt du behøver for å virkeliggjøre dine planer. Er det noe du lurer på, så er det raskt og enkelt å ta kontakt med vår profesjonelle kundeservice som er tilgjengelig for å hjelpe med alt du kan tenke deg. Du vet vel om at du alltid får 12 års garanti på alle våre sofaer og dagsenger? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår. Dessutem har vi alltid 14 dagers angrerett! Velkommen til Chilli!