Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Sofaer

3 seter sofa

342 stk produkter
Viser 24 av 342 produkter
1
...
15

Med en 3-seters sofa kan du skape en koselig og komfortabel sitteplass i stuen eller andre rom i hjemmet ditt. Velg mellom ulike materialer, farger og stiler for å finne en sofa som passer din innredning og personlige stil. Med en behagelig og stilig 3-seters sofa kan du invitere til avslappende stunder foran TV-en eller hyggelige samtaler med venner og familie.

Hvilket materiale er best for en 3-seters sofa?

Dette avhenger av personlige preferanser og behov. Lær gir en elegant og klassisk følelse, mens stoff gir flere valgmuligheter når det kommer til farger og mønstre. Hvis du har kjæledyr eller små barn, kan et materiale som tåler slitasje og er enkelt å rengjøre, som lær eller mikrofiber, være et godt alternativ. Hvis du søker en mykere følelse og en mer luksuriøs look, kan fløyel eller bomull være passende. Det er også viktig å ta hensyn til dine andre møbler og innredning for å sikre at sofaen passer inn i din stil.

Hvor stor er en 3-seters sofa?

En 3-seters sofa er vanligvis mellom 180-230 cm bred og gir god plass til tre personer. Dybden på en sofa begynner vanligvis fra 55 cm og oppover. Målene varierer avhengig av modell og produsent, så det er alltid best å sjekke spesifikasjonene for den spesifikke sofaen du er interessert i.

Hvordan møblerer jeg med en 3-seters sofa?

Det er enkelt å innrede med en 3-seters sofa, og det finnes flere måter å gjøre det på. En populær løsning er å plassere sofaen langs en vegg foran en TV med ett eller flere bilder over. En koselig matte og et pent sofabord kan også øke stemningen i rommet. For en hjemmekoselig følelse kan en plante plasseres ved siden av sofaen. Avhengig av størrelsen på rommet og andre møbler, finnes det mange forskjellige måter å møblere med en 3-seters sofa på. Her er noen forslag: plasser sofaen mot en vegg for å skape et tydelig fokuspunkt i rommet, kombiner med en lenestol og sofabord for en komplett sittegruppe, plasser midt i rommet med hjelp av en matte og et sidebord for en avskilt sitteplass, eller kombiner med en sjeselong eller en fotskammel for ekstra komfort. For en komplett innredning kan rommet også fylles med andre møbler som en bokhylle eller en skjenk.