Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Sofaer

Retro sofaer

167 stk produkter
Viser 24 av 167 produkter
1
...
7

Populære filtreringer

En retrosofa er et tidløst og sjarmerende møbel som puster nostalgi og stil. Med sine elegante linjer og autentiske detaljer gir den en perfekt touch av vintage til hjemmet ditt. Retrosofaene du finner hos oss på Chilli er laget med omsorg og fokus på kvalitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av farger, stoffer og mønstre, slik at du kan finne den perfekte sofaen som passer din personlige stil og innredning. Enten du foretrekker en stilig 50-tallsinspirert design eller en mer bohemsk 70-tallslook, har vi vintagestilsofaen for deg.

Hva er forskjellen mellom en retrosofa og en vintage-sofa?

En retrosofa refererer vanligvis til en nylig produsert sofa med et design som er inspirert av retrostilen. En autentisk vintage-sofa derimot, er en eldre og ofte brukt sofa, et autentisk møbel fra den faktiske tidsperioden.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på min nye retrosofa som skal stå i stuen min?

For å velge riktig størrelse på retrosofaen, bør du først måle plassen der sofaen skal plasseres. Tenk på å ha nok plass rundt sofaen for å kunne bevege deg komfortabelt. Ta også hensyn til andre møbler og innredningsdetaljer i rommet for å skape en balansert layout.

Hva er de vanligste fargevalgene for retrosofaer?

Dette avhenger av retro-epoken du er ute etter. Men blant de vanligste fargevalgene for retrosofaer finner du klassiske nyanser som mørkebrun, sennepsgul, smaragdgrønn og koboltblå. Disse fargene bidrar til den autentiske vintagefølelsen.