Hopp over overskriften og gå videre.
Stoler & Lenestoler

Tilbring dagene i en solseng eller solvogn

255 stk produkter
Viser 24 av 255 produkter
1
...
11

Populære filtreringer

På Chilli kan du kjøpe en solseng eller solvogn for å kunne nyte alle sommerens herlige dager fullt ut. Len deg tilbake i en solseng med noe godt å drikke i den ene hånden og en god bok i den andre, og nyt livet i sommer. Vi har solvogner og solsenger til alle livsnytere der ute, kompletter bare med en pute til solsengen din, så kan du tilbringe hvert ledig sekund i solstolen din.  

Herlige sommermøbler å nyte i

Vi har prisgunstige solstoler og solsenger i ulike stiler og former. Det er viktig for oss at hagemøblene dine hjelper deg å ta vare på sommeren på best mulig måte, derfor har vi et stort sortiment med gode sommermøbler for å hjelpe deg i gang. I en dekkstol eller på sjeselongen din på uteplassen, kan du plassere deg for å slikke sol, vente på gløden på grillen, lese en bok og samtidig få en utrolig avslappende stund ute i solen. Velg blant solstoler som solseng, solvogn, dekkstol, strandstol og tenk over hvilke solstoler som passer akkurat deg og dine behov best. Kanskje vil du ha en sammenleggbar solstol eller strandstol som du enkelt kan ta med deg til stranden? Eller vil du ha en solseng/solvogn for en permanent og fast hvileplass på altanen? Du finner alle tenkbare alternativ og løsninger til solkosen på Chilli! 

Mange av våre solsenger og solvogner er laget av kunstrotting. Vi har også solstoler av aluminium og textilene. Alle våre hagemøbler er laget av gode og holdbare materialer. Mange av våre hagemøbler er nesten helt vedlikeholdsfrie, som kan gjøre sommeren enda mer avslappende. Kompletter din solseng eller solvogn med en herlig pute, vi har et stort utvalg av puter for at du skal kunne sette din personlige stil og ditt preg på hagemøblene.