Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Stoler & Lenestoler

Strandstoler og campingstoler for et herlig friluftsliv

12 stk produkter
Viser 12 av 12 produkter

På Chilli kan du finne en rekke ulike campingstoler, solstoler og strandstoler for et herlig friluftsliv og strandliv i sommer! En campingstol, solstol eller strandstol har mange finesser. Dette er gode sommermøbler for deg som gjerne er nært naturen i sommer, da solstolen i de aller fleste fall er sammenleggbar og lett å ta med seg. Når solen kommer frem er det bare å ta stolen under armen og traske i vei til favorittstedet.    

En fleksibel campingstol eller strandstol

Hva synes om en herlig dag i naturen? Pakk ned en strandparasoll, et piknikpledd, termos og spesielt din strandstol og begi deg ut! Enten du skal på campingtur eller ned til stranden blir strandstolen sannsynligvis din beste venn. Se ut over horisonten eller skogen sittende i din hvilestol og nyt omgivelsene. Eller ta med deg din smidige og fleksible stol til konserten eller festivalen når føttene behøver hvile. 

En strandstol, solstol eller campingstol er den perfekte friluftsstolen til alle de utflukter eller eventyr du begir deg ut på i sommer. For ekstra komfort kan du velge en strandstol med pute som du kan lene hodet mot og kanskje ta en blund i solen eller skyggen. Mange av våre solstoler finnes i ulike farger og materialer som du kan velge mellom. Bestill din strandstol eller campingstol online på Chilli i dag. Vi leverer hele veien hjem til deg!