Hopp over overskriften og gå videre.
Stoler & Lenestoler

Posisjonsstoler – perfekt til uteplassen!

91 stk produkter
Viser 24 av 91 produkter
1
...
4

Er du ute etter gode sommermøbler og hagemøbler, så er en posisjonsstol en selvskreven kandidat! Vi har posisjonsstoler i en mengde ulike materialer, farger og stiler. Vi har også puter til din posisjonsstol som gjør at du kan sitte ekstra godt. De fleste av våre hagestoler er produsert av materialer som tåler å stå ute i vær og vind, og er ofte nesten helt vedlikeholdsfrie. Vi har også sammenleggbare posisjonsstoler, et utmerket alternativ for deg som behøver å kunne oppbevare dine hagemøbler enkelt og smidig. 

En hyggestund i din posisjonsstol

Mange av våre spisegrupper inkluderer posisjonsstoler, som gjør dine middagsstunder i sommer ekstra gode. Med en posisjonsstol kan du enkelt regulere hvordan du vil sitte, rett opp eller mer tilbakelent. Nyt middagen og ditt selskap rundt ditt hagebord med en meget behagelig hagestol, som posisjonsstolen. 

En posisjonsstol kan også brukes som hvilestol, når du vil virkelig late deg i sommer. Andre utmerkede alternativer til posisjonsstolen, som du også kan finne på Chilli er:

  • Solstol
  • Solseng
  • Loungestol 
  • Posisjonslenestol

Nyt sommeren på beste tenkbare måte i en behagelig hagestol. Her kan du slikke sol, lese, hvile og samle nye krefter. Men glem ikke for alt i verden å beskytte deg fra solens sterke stråler. Beskytt deg med noen av våre solskjermer, ta en titt på våre parasoller eller solseil og du kan late deg trygt i sommer. Kompletter også dine posisjonsstoler med en sittepute, så sitter du og dine gjester enda bedre. 

Posisjonsstoler passer også godt som balkongmøbler. Velg bare en nettere variant, og du kan sitte og ta det rolig og ha det behagelig på balkongen også.  

På Chilli finnes mange billige hagemøbler å klikke hjem. På tross av de lave prisene kan du alltid regne med høy kvalitet og stil når du bestiller dine sommermøbler hos oss. Vi leverer dessuten helt hjem til deg.