Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Stoler & Lenestoler

Barstoler utendørs

18 stk produkter
Viser 18 av 18 produkter

Leter du etter stilrene og billige barstoler til utendørsbruk? Her på Chilli finner du barstoler i ulike materialer og stiler. Vi tilbyr alt fra barkrakker i tre til ferdige spisegrupper. Skap en fin uteplass med våre barstoler, og nyt sommeren sammen med familie og venner. Stolene løfter uteplassen på en smakfull måte og kan enkelt kombineres med mange innredningsstiler. Barkrakker til utendørsbruk er lette å stelle for at du skal slippe å tilbringe fritiden din på vedlikehold. Barstolene kommer i ulike farger som svart, grå og hvit. Gjør uteplassen din til et inspirerende rom med barkrakker fra Chilli.

Lys opp uteplassen med en elegant barkrakk

Gjør uteplassen din til sommerens beste sted å henge med hjelp av lekre barstoler fra Chilli. Vi tilbyr høye hagestoler i ulike stiler og materialer, som blant annet tre, som kan myke opp hele uteplassen din. Hvite barstoler i tre er utrolig populære, og får hele din uteplass til å lyse opp. Å benytte seg av hvite trestoler er en måte å bryte av den klassiske innredningen og la den møte det rustikke og landlige. Det skaper genuine sommerfølelser!
 
For deg som allerede har et barbord til utendørsbruk er matchende barstoler det naturlige valget for å komplettere uteplassen. Vanlige stoler har jo ikke den samme høyden som barbordet ditt, og det beste alternativet er i stedet å kombinere med billige barkrakker fra Chilli. Å innrede med utemøbler på samme nivå skaper et enhetlig og koselig utseende på uteplassen din.
 
Om du synes at det er vanskelig å bestemme deg for hvilken type av barkrakk som passer deg og uteplassen din best, kan du sjekke ut våre ferdige hagegrupper, som består av et barbord og det antallet barkrakker du behøver på akkurat din uteplass. Nyt koselige frokoster, herlige grillkvelder og sene netter på ditt beste sommersted.
 
Oppdag vårt brede sortiment og finn barkrakkene som passer deg. Levering hjem til deg og 14 dagers angrerett.