categoryTopBlock
Stoler

Trendy hengestol til din uteplass

70stk produkter
Kampanje

Leter du etter den perfekte hengekøyen å tilbringe lange late sommerdager i? Da har Chilli definitivt en som passer deg og din uteplass. Her er et bredt utvalg av hengekøyer til de beste prisene på markedet.Gjør sommeranhenget til det beste noensinne i en ny hengekøyestol for utendørs bruk. De er laget av værbestandig kunstrotting og stål; materialer som ikke krever mye vedlikehold. Gjør hengekøyen til ditt favorittsted å nyte - les en bok, lytt til en god podcast og nyt en kald drink. La sommeren leve hele året med en hengekøyestol fra Chilli. Psst! Hengestolen passer like godt innendørs som utendørs!

Hengestolen – et fleksibelt hagemøbel

Hengekøyene i vårt sortiment er fleksible og enkle å flytte mellom ulike steder. Du kan velge hvor du vil plassere hengekøyestolen din, helt ut fra dine behov og din interiørstil, ute eller inne alt er mulig. Ikke bare er hengekøyestolen et fint hagemøbel – har du mangel på sitteplasser i hagen din, kan den brukes like godt som en ekstra stol. Den er behagelig og dybden på kurven bidrar til en mer herlig opplevelse når du sitter i den. Hengestolen skaper en koselig og koselig følelse på terrassen eller i hagen. La deg bli inspirert av hundrevis av hagemøbler hos oss Chilli. Velkommen!

Hvordan tar jeg vare på hengestolen min?

Mange av hagemøblene våre er laget av trendy kunstrotting og kan stå ute i all slags vær, år etter år. For deg som ønsker å friske opp hengekøyestolen kan du enkelt og raskt tørke med en klut for å fjerne skitt som kan sette seg fast i hagemøblene hvis det blåser mye.

Hvilken farge bør jeg ha på hengekøyen min?

Blant våre hengekøyer finner du alle mulige varianter og fargekombinasjoner. Velger du en hengestol med stativ, er stativene som regel i en mørk farge. En stilig klassiker er å ha et svart aluminiumsstativ. En nøytral farge gjør det enkelt å matche hengestolen med dekor og kan enkelt friskes opp eller endre stil gjennom ulike tepper og puter. Siden hengehusken er bærbar kan du enkelt flytte den inn på for eksempel den innglassede balkongen om vinteren og gjøre den koselig med sesongensbetonede tepper og puter.

Alle prater om hengestol egget - hvordan ser egget hengestolen ut?

Egget er en kul hengestol som vil være høydepunktet på terrassen din. Ikke vær redd for å bryte interiørstilen din med et kult hagemøbel som enkelt kan forhøyer terrassen din. Det er en kombinasjon av hvilestol og hengestol, en fin blanding som aldri går ut på dato. Hengekøyen er tilgjengelig i hvit og sort, og svart sittepute i slitesterk polyester følger med.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje