categoryTopBlock
Stoler

Trendy hengestol til din uteplass

154stk produkter
Kampanje

Er du ute etter den perfekte hengestolen til å tilbringe lange late sommerdager i? Da har Chilli definitivt en som passer deg og din uteplass. Her finner du et bredt sortiment av hengestoler til noen av markedets beste priser. Gjør denne sommeren til den beste noensinne med en ny hengestol ute. De er produsert i værbestandig kunstrotting og stål; materialer som ikke krever så mye vedlikehold. Gjør hengestolen til ditt favorittsted – les en bok, hør på en god podd og nyt en kald drikk. La sommeren leve året rundt med en hengestol fra Chilli

Hengestolen – et fleksibelt hagemøbel

Hengestolene til utendørsbruk i vårt sortiment er fleksible og kan enkelt bli flyttet mellom ulike steder. Du kan selv velge hvor du vil plassere hengestolen din, helt etter dine behov og din innredningsstil. Mange av våre hagemøbler er produsert i trendy kunstrotting og tåler å stå ute i all slags vær, år etter år. For deg som vil friske opp hengestolen din, kan du enkelt og raskt tørke av den med en klut for å få bort smuss som kan feste seg i hagemøbelet om det blåser mye. 
 
Om du vil unngå kjølig vind kan du ta en titt på vårt store utvalg av vind- og solbeskyttelse til uteplassen.
 
Blant våre hengestoler finner du blant annet en variant som finnes i svart og en gråbrun farge. Det er en stilren klassiker som er montert på et svart aluminiumstativ. De nøytrale fargene på kunstrottingen gjør det enkelt for deg å matche hengestolene i mange miljøer. Hagemøbelet er portabelt og kan også bli benyttet som en hengestol inne for deg som for eksempel har en glassveranda eller innglasset balkong eller et tak over uteplassen din.
 
Egget hvilestol er en kul hengestol med stativ som blir høydepunktet på uteplassen din. Vær ikke redd for å bryte av innredningsstilen din med et tøft hagemøbel som enkelt kan gi uteplassen din et løft. Den er en kombinasjon av en hvilestol og en hammock, en herlig miks som aldri går av moten. Hengestolen finnes i hvitt og svart, og en svart stolpute i holdbar polyester medfølger.
 
Ikke nok med at hengekøyestolen er et flott hagemøbel – har du få sitteplasser i hagen din går det like bra å bruke den som en ekstra stol. Den er komfortabel og dypet i kurven bidrar til en behageligere opplevelse når du sitter i den. Skaff deg en hengestol ute og skap en koselig og lun følelse på uteplassen, altanen eller hagen din.
 
Bli inspirert av hundrevis av hagemøbler hos oss på Chilli. Velkommen!
Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Materialtype
Antall personer
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje