Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Stoler & Lenestoler

Klappstoler og caféstoler med mange finesser

22 stk produkter
Viser 22 av 22 produkter

På Chilli kan du finne caféstoler og klappstoler i ulike utforminger, farger og stiler for at du skal finne den stolen som passer din uteplass best. Cafemøbler er perfekte til å innrede uteplasser som er litt mindre, som for eksempel en balkong eller altan. De fleste av våre caféstoler er dessuten enten stablingsbare eller sammenleggbare som betyr at det blir svært lett å oppbevare stolene når de ikke brukes. Kompletter ditt cafebord med matchende cafestoler eller klappstoler, og du har et par gode sommermøbler til sommerkaffen på din uteplass.  

Smidige klapp- og caféstoler

Vi har et stort sortiment av gode hagemøbler og hagestoler på Chilli, og blant dem finner du en hel del caféstoler og klappstoler. Det som kjennetegner en cafestol og klappstol er at de oftest er nettere i modellen, og klappstolen har for eksempel finesser som at den er enkel å legge sammen. Vi har også stabile caféstoler med både armlener og mer sjenerøse mål. Velg cafeinnredning etter smak og behov, og tenk over hvordan du best kan planlegge og innrede din uteplass.

Er du ute etter å kjøpe stoler som passer til en balkong eller til uteplassen kan du finne følgende varianter, som påminner om en caféstol, blant Chillis hagemøbler:

  • Klappstol
  • Stablingsbare stoler
  • Sammenleggbar stol
  • Balkongstoler

Bestill dine stoler online på Chilli i dag og sikre sitteplassene til sommeren. Vi leverer til deg!