Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Stoler & Lenestoler

Spisestol ute

311 stk produkter
Viser 24 av 311 produkter
1
...
13

Er du ute etter en sommerfrisk terrasse? Hos Chilli finner du trendy og billige spisestoler til utendørsbruk. Det er et hagemøbel som er lett å bytte ut, og som kan fornye hele din uteplass. Hos oss finner du spisebordsstoler til uteplassen i kunstrotting, aluminium og stål i farger som beige, svart, grå og hvit. Vil du komplettere din spiseplass utendørs med spisestuestoler kommer du garantert til å finne noen som passer din interiørstil hos oss. Kompletter din uteplass med hagestoler som gjør den uttrykksfull og harmonisk. Med våre komfortable spisebordsstoler kommer du å ville tilbringe hver dag på din uteplass.

En karmstol er ypperlig som hagemøbel! På Chilli har vi en mengde ulike utemøbler og hagemøbler å velge mellom, og deriblant en hel haug med ute- og hagestoler. En karmstol gir spisegruppen på uteplassen et inviterende inntrykk. Det kan også være fint å ha en karmstol ved siden av husfasaden eller som komplement til dine balkongmøbler. Du sitter ekstra godt i en karmstol fordi at du kan hvile armene på armlenene og bare lene deg tilbake og nyte sommeren. 

Innred din uteplass med spisestoler fra Chilli

Skap en stilfull og herlig plass på din terrasse eller uteplass med hjelp av hagestoler og spisestoler til utendørsbruk i ulike stiler. Benytt deg av stilige detaljer og ikke vær redd for å satse på spisestuestoler ute med et annerledes design. Det gir din uteplass eller terrasse et mer interessant utseende.

Vi har karmstoler i ulike stiler, farger og materialer, velg stol etter ønske og behov. Match dine hagestoler med et fint spisebord til uteplassen eller et mindre bord som cafebord eller balkongbord til alle herlige måltider utendørs. Kompletter dine karmstoler med puter for ekstra høy sittekomfort, og for å sette et litt mer personlig preg på din uteplass eller i din hagestue.

Fargevalg til spisestoler ute

GRÅ: En trendy grå spisestol i kunstrotting skaper en minimalistisk innredning på uteplassen din. Harmonisk og tilfredsstillende.
 
SVART: Stilren kulør som er enkel å matche med andre farger og innredning. Svarte spisestoler kan skape en dramatisk følelse på din uteplass. Velg å la en utestol stå i sentrum i ensom majestet eller kombiner den med et stilrent, lyst hagebord. Elegant og grafisk.
 
HVIT: Lys opp uteplassen din med en hvit spisestuestol i tre fra Chilli. Den hvite kuløren er alltid et sikkert kort og kan kombineres med mange farger. Trematerialet bidrar med en rustikk følelse og skaper en varm og hyggelig følelse på din uteplass eller terrasse.
 
BEIGE: Hos oss på Chilli finner du flotte beige spisestuestoler til utendørsbruk. Det gir et varmt og avslappende inntrykk – vakkert i all sin enkelhet.
 
Om du vil komplettere din uteplass eller terrasse med en komplett spisegruppe ute, finner du det hos oss. Velg og vrak i Chillis brede sortiment av hagemøbler.