Hopp over overskriften og gå videre.
Stoler & Lenestoler

Sittesekker ute

25 stk produkter
Viser 24 av 25 produkter
12

Skap et hyggelig sted på din uteplass med moderne sittesekker fra Chilli – lekfullt og kreativt. Forgyll din terrasse med en sekkestol och fyll den med spreke farger. Å innrede med sakkosekker skaper en herlig følelse og gir et avslappet inntrykk. Om du har gjester på besøk, og det er mangel på sitteplasser, er en sakkosekk ute perfekt. Stolsekkene finnes i ulike størrelser og kan enkelt forflyttes mellom ulike steder dersom du ønsker det. Plasser den under et tre eller i et hjørne og forleng din sommer med mange dagers avslapping i den. 

Sakkosekken – like bekvem som fin

En sakkosekk utendørs inneholder mange fleksible løsninger, og det går like bra å plassere den på balkongen, i hagen, på terrassen eller på altanen. Velg selv hvilket formål du skal bruke den til og hvor mye fokus eller plass den skal ta på din uteplass.
 
Du kan velge å lage en kosekrok – noe som passer både de store og de små. Kombiner flere sittesekker eller ha kun en stor sakkosekk med mange myke og fargeglade puter. Et annet alternativ er å ha den som en detalj på din uteplass. La den smelte inn i innredning din eller motsatt, velg å bryte av din innredning med stilige farger. Skap mer liv og harmoni på din terrasse, og la en herlig sekkestol bli sommerens høydepunkt.
 
Vi tilbyr sittesekker i farger som rosa, rød, gul, grønn, blå og oransje.
 

Rengjør din sakkosekk

Chillis sakkosekker kan tørkes av og lette å rengjøre om de skulle bli skitne. Trekket er dessuten avtagbart og gjør det enkelt for deg å vaske det ved behov.
 
Innersekken består av polyesterkuler og bidrar til en mer behagelig og utrolig herlig opplevelse av din stolsekk. Finn en stilig og billig sakkosekk på nett hos Chilli. Velkommen!