Black Friday avsluttes om: 0 dg 22 tim 46 min 6sek
categoryTopBlock
Stoler

Smykk din uteplass med en billig solstol

247stk produkter

Er du på jakt etter den stilrene og bekvemme solstolen? Hos oss på Chilli kan du finne solstoler i en mengde ulike modeller og farger. Gjør uteplassen din til årets høydepunkt og smykk den med trendy og billige solstoler fra Chilli. Du finner garantert en som passer deg og din uteplass, uansett innredningsstil. Velg etter smak og behov og få en bedre opplevelse av din sommer. Vi tilbyr holdbare og stilsikre solstoler som du kan tilbringe mange late dager i. Vi har lave fraktkostnader med levering hjem til deg og 14 dagers angrerett. Bestill din solstol online allerede i dag! 

Ønsk sommeren velkommen med en solstol

Du kan tilbringe mange avslappende og verdifulle timer med fritid på uteplassen eller terrassen – velg å gjøre det i en bekvem solstol. Smykk altanen, verandaen eller hagen din med en klassisk solstol i et kvalitativt materiale som tre i kombinasjon med svart eller hvitt stoff. Stolens utseende bidrar til et elegant og harmonisk utseende på din uteplass. En fin kombinasjon som aldri går av moten. Du kan også finne hagemøbler i flere materialer, som blant annet stål.
 
Vi tilbyr solstoler uten stolputer, og for de som ikke vil ha det, er det mange andre puter å velge mellom. Finn en hagepute som passer deg best ut fra behov, farge og materiale hos oss på Chilli.
 

Solstolene finnes blant annet i ulike farger som:

  • Hvit
  • Lysegrå
  • Beige
  • Svart
Ta en pause fra den hektiske hverdagen og nyt vakker musikk, en spennende lydbok eller en interessant podd i solstolen din. Med sitt fleksible bruk, kan du velge om du vil ha solstolen på uteplassen, campingen, stranden eller på ferien din. Et praktisk og sammenleggbart hagemøbel til mange anledninger.
 
Om du velger å tilbringe tiden din i solstolen på kvelden, er det fint å ha et pledd som du raskt kan dra over deg om det blir kjølig. Velkommen til Chilli.
Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Form
Funksjon
Sengemål
Stablingsbar
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager