Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill senest 13/12 for levering før jul*

Solstoler

Dekkstol

23 stk produkter
Viser 23 av 23 produkter

Nyt en avslappende sommer i en komfortabel og stilig dekkstol, eller adirondackstol som den også kalles. Våre dekkstoler hos Chilli er laget av høykvalitets materialer som gjør dem både holdbare og enkle å vedlikeholde. Med et ergonomisk design og en behagelig helning, er adirondackstolene perfekte for avslapning og en sjanse til å nyte solen på bryggen, terrassen eller i hagen. Velg mellom ulike farger og stiler som passer din smak. Invester i en dekkstol eller adirondackstol i dag, og du vil garantert ha en behagelig sitteplass utendørs i sommermånedene.

Hvordan skal jeg vedlikeholde en dekkstol?

Det er avhengig av materialet som din dekkstol er laget av. Felles for alle materialer, er at du kan vedlikeholde dekkstolen din ved å bruke en myk børste eller klut og mildt såpevann eller tilpasset rengjøringsmiddel for å fjerne smuss og flekker. Skyll deretter forsiktig med rent vann og la det tørke. Etterfølgende trinn avhenger som sagt av materialet, så vi anbefaler at du leser leverandørens instruksjoner om hvordan du skal ta vare på stolen din. Hvis du er usikker, er du hjertelig velkommen til å kontakte Chillis fantastiske kundeservice.

Kan jeg la min dekkstol stå utendørs året rundt?

Vi anbefaler alltid at du oppbevarer din dekkstol eller adirondackstol på et tørt og beskyttet sted om vinteren, slik at den holder så lenge som mulig. Spesielt stoler i tre kan være følsomme for fuktighet og temperaturforandringer.

Finnes det tilbehør til dekkstoler?

Ja, det finnes mange forskjellige tilbehør til dekkstoler, som sitteputer, puter, nakkestøtter, fotskamler, bord og underholdningsprodukter. Puter og nakkestøtte gjør det mer komfortabelt å sitte lenge i dekkstolen, mens en fotskammel gir ekstra støtte til beina. Et bord er perfekt for å ha et sted å legge boken din, telefonen din eller plassere drikken din på. En pute til din adirondackstol beskytter også stolen og holder den fin i mange år fremover.