Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Solstoler

Strandstol

12 stk produkter
Viser 12 av 12 produkter

En strandstol er ikke bare et praktisk møbel å ha med på stranden, den kan også være et stilfullt hagemøbel som gir en avslappet og ferieliknende følelse. Med en bekvem strandstol fra Chilli kan du nyte solen, høre på noe herlig som favorittpodden eller havets bølger, og ta det med ro og bare nyte livet. På Chilli finner du et bredt utvalg av strandstoler i ulike stiler, farger og material, som vi håper skal falle deg i smak.

Hva er en strandstol?

En strandstol er en bærbar stol som du ofte ser mennesker bruke på stranden eller ved sjøen. Tanken bak en strandstol er at den skal være bekvem, samtidig som den er lett å bære med seg og ikke veier for mye. Det finnes ulike modeller av strandstoler for å passe ulike behov, for eksempel strandstoler med justerbar ryggstøtte og avtakbare puter. På Chilli finner du strandstoler laget av flere ulike materialer, inklusive tre, metall og plast, og i mange ulike stiler og farger.

Finnes det strandstoler som er enkle å bære med seg?

Ja, hele tanken bak en strandstol er at den skal være lett å bære med seg. Avhengig av hvilken modell av strandstol du velger, så er målet på stolen når den er sammenfoldet litt ulik. En strandstol som er lett å bære med seg, kan være en praktisk løsning om du vil ha en bekvem stol på stranden eller andre utendørsmiljøer uten å måtte behøve å slepe på tungt utstyr.

Kan jag bruke min strandstol på andre steder enn stranda

Absolutt! Selv om strandstolens navn "strandstol" hinter mot at du skal bruke stolen på stranden, så er de også praktiske og bekvemme for andre utendørsaktiviteter. Du kan ta med din strandstol til pikniker, campingreiser, festivaler og andre utendørsbegivenheter. Det er også en perfekt stol å ha på terrassen eller balkongen for å slappe av og nyte solen.