Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Solstoler

Baden baden stol

2 stk produkter
Viser 2 av 2 produkter

Velkommen til Chilli - din nettmøbelbutikk for stilige og bekvemme utemøbler. En klassiker i vårt store utvalg av hagemøbler er den bekvemme Baden Baden stolen, en solstol som passer perfekt for avslapping i hagen på campingferien eller på balkongen. Med sitt klassiske design og høye kvalitet er en Baden Baden-stol et utmerket valg for alle som ønsker en bekvem solstol som aldri går av moten.

Hva er historien bakom Baden Baden stolen?

Baden-Baden stolen har sin opprinnelse i byen med samme navn i Tyskland. Det sies at stolen ble skapt av en kjent arkitekt og formgiver ved navn Michael Thonet på 1800-tallet. Thonet var en pioner innet møbeldesign og brukte en teknikk der han bøyde treet i stedet for å sage det, som gjorde det mulig å skape nye, mer organiske former.

Hvilke fordeler har en Baden-Baden-stol sammenliknet med andre solstoler?

Baden-Baden-stolen er en moderne, men samtidig klassisk og bekvem solstol som kombinerer stil og komfort. Den er laget av høykvalitative materialer som tåler vær og vind, og har justerbar rygg- og fotstøtte for maksimal avslapping. En Baden Baden er også lett å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør den til et utmerket valg for alle som vil ha en solstol som krever minimalt med vedlikehold.

Kan jeg bruke en Baden-Baden på stranden?

Baden-Baden-stolen er fremst utformet for bruk i hagen eller på balkongen, men kan så klart også brukes på stranden. Tenk på at sanden kan sette seg fast i stolens bøyelige deler, og gjøre det vanskelig å folde den sammen.